ще ви разкажа за едно голфче, в което с течение на времето се влюбих. Попадна ми случайно и го купих с нежелание - нямах нужда от още една кола, особено когато чух за какво става въпрос. Нещо обаче ме накара да повдигна вежда.

Историята е следната: В началото на миналия ноември отидох да си платя интернета. Момчето, което работи там също е от форума, казва се Крис, но не му знам ника. Каза ми, че един от приятелите му има изстрадало кабрио, което смята да продаде за скрап. Нямаше как, отидох да го видя. Купето не беше толкова зле, таблото също. Всички лайстни и детайли бяха налични, цената добра, викнах репатрак и историята започна.

Тук дупките по покрива са вече залепени. Нямам снимки на колата от самото начало, но не ми беше до това - исках само да я вкарам в някаква форма преди да я оставя да зимува. С един добър приятел и чуден механик започнахме да си играем с по-дребните неща, защото имахме само седмица време, също така все още не се знаеше каква е тази кола, как ще изглежда, какво ще прави и т.н. За начало сложихме броните обратно, решетка с два фара, изчистихме синия спрей-тунинг, сложихме едно спортно окачване, подменихме някои неща от интериора. Спойлерът от ГТИ сложихме от любопитство, в последствие не ни хареса.