Ще пробвам първо с чистене и тн. Това е ясно. Съединителя отделя отгоре. Скоростите влизат трудно. Но не чука в кутията и не вие на никоя скорост, още. На 150000 км е уж. Ще го отварям за съединител и ще мине на профилактика и короната на диференциала, там дето има нитове...И туй е ясно. Иначе всичко си гасне по таблото. Ама други неща не са ми ясни:
1. Не загрява тая пущина. Градско стига 90 гадуса, трудно. Извън градско 75-80 макс. На скорост без газ на ППХ влиза в първите 3-4 бели отметки сигурно 50 градуса... Имам и ТДИ то държи на 90 постоянно. И туй ли трябва да е така? С 110-120 км/ч даде по борд. комп. 8/100 л/км. То множко за тая скорост?!?!?! Ако върви студена, може би...?!?!?
2. Другата кола е с климатик. Тая с климатроник. Прави ми впечатление, че когато духа на HI(най-топло) пак се въртят отпред перките. Нормално ли е това? Ако охлажда да, ама като грее....???
3. Може ли да има разбито в механизма под скоростния лост? Така ми се струва. Жена го е карала, незнам как. На дизела има пластмасарии разни, на тая незнам.
4. Подгрева на задното стъкло и огледалата не работи. Те на един бушон ли са? Къде се намират бушоните?
Разочарован съм леко от невървежа на този голф, макар че мойто ТДИ е 90 кончета.
Простете лаишките ми въпроси ама съм нов в бензинките. Помагайте. Ако има нещо, което не знам и сега не съм се сетил да питам, относно обслужване и експлоатация, казвайте
Поздрави!!!