Вода в краката на водача Голф 4
Вода в краката на водача Голф 4
Колеги отскоро имам един проблем малко е влажно под краката на водача и имам съмнение че е от корана под двигателя защото от последния ремонт някои не ми я е закачил добре и малко висна не ми е останало време вече близо 2 месеца да я напряавя но почнаха дъждове и такива миналата зима нямах проблеми но от скоро е така и все пак да е попитам някои с подобен проблем може ли да е от тази кора или от нещо друго.Да спомена че и вратата щофиорската ми емалко виснала но се затваря нормално и немисля че може от там е да е проблема ?
- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
Re: Вода в краката на водача Голф 4
не може да е заради кората под двигателя
При мен се беше получико така от тръбичката за измиване на задното стъкло която минава точно покрай прага.
При мен се беше получико така от тръбичката за измиване на задното стъкло която минава точно покрай прага.
Под предните чистачки задржа вода там дето парното взима въздух и през парното вътре.
има отводнителна тръбичка пълна с листа и други работи.Почиствате и готово по малко ще ви се поти предния джам.
-
stoichkov
- Автомобил:
- Двигател:
преди да разбера че тече имах проблем с чистачките и сменях рейката и може тогава да е станало нещо.трябва ли да вадя чистачките или може да се почисти без да ги свалям.
От ляво на филтъра за купето има отводнителен канал.Ако е запушен задържа вода и създава проблеми.Почти нищо не се разглобява.stoichkov написа:преди да разбера че тече имах проблем с чистачките и сменях рейката и може тогава да е станало нещо.трябва ли да вадя чистачките или може да се почисти без да ги свалям.
Благодаря колеги скоро ще я погледна и ще кажа каде е бил проблема
И аз сменях реика ще видя от къде идва че хич не е хубаво така.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”