Защо не изчакаш да видм какво ще стане, след Нова година?
Тогава като ги принудят да намалят цените Дай Боже да почне наистина конкуренция на този пазар. Аз също мисля да подпиша с още един мобилен оператор(втори), но сега си тряа и чакам да видя какво ще стане.
Договор с мобилен оператор-GLOBUL
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Договор с мобилен оператор-GLOBUL
Договора ми към глобул изтича след месец. Понеже договора е от последните автоматично подновяващи се има ли начин да подам предизвестие, но да продължа да ползвам услугите им докато реша дали да подпиша нов договор с тях или с друг оператор 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Winner25 написа:Договора ми към глобул изтича след месец. Понеже договора е от последните автоматично подновяващи се има ли начин да подам предизвестие, но да продължа да ползвам услугите им докато реша дали да подпиша нов договор с тях или с друг оператор
Мисля че Глобул за разлика от Ментел вече не подновяват автоматично договорите независимо от клаузата ,но все пак иди попитай в някой магазин !
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Stivi написа:Winner25 написа:Договора ми към глобул изтича след месец. Понеже договора е от последните автоматично подновяващи се има ли начин да подам предизвестие, но да продължа да ползвам услугите им докато реша дали да подпиша нов договор с тях или с друг оператор
Мисля че Глобул за разлика от Ментел вече не подновяват автоматично договорите независимо от клаузата ,но все пак иди попитай в някой магазин !
На 18 октомври 2011 година ми изтичаше договора за домашен интернет от ГолБул и един месец преди това ми звъняха да ме питат какво ше правя дали ше го подновявам или не

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Договора ми изтича на 9 март, подал съм предизвестие, има ли някакъв срок преди изтичане на договора в който трябва да го прекратя?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вече мисля, че може да го прекратиш по всяко време след изтичане на договора с едномесечно предизвестие.
-
- Автомобил: Passat b5.5 1.9 TDI 131
- Двигател: AVF 2001
Вече е приет закона който забранява на мобилния оператор да подновява автоматично какъвто и да е сключения договор с който и да е оператор.Прозваняват 1 месец преди да ти изтече договора и питат дали искате да си го подновите или ще го прекатите.А ако него подновите оставаш със същия тарифен план до сега,със същата месечна такса.Разликата е само в това че плащаш месец за месец и няма договор.
Вече мисля, че може да го прекратиш по всяко време след изтичане на договора с едномесечно предизвестие.
Добре, че стана така. Малко по-добре се диша сега. А още по-добре е без договори. Аз станах голям фен на Боб. Сега даже съм решил да си взема новия им план, дават 500 мин към мобилни, 500 към стационарни и толкова смс-и за 15 кинта.
Fastor написа:Вече мисля, че може да го прекратиш по всяко време след изтичане на договора с едномесечно предизвестие.
Добре, че стана така. Малко по-добре се диша сега. А още по-добре е без договори. Аз станах голям фен на Боб. Сега даже съм решил да си взема новия им план, дават 500 мин към мобилни, 500 към стационарни и толкова смс-и за 15 кинта.
Ако ти трябват само разговори е оферта.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”