оферта за венто

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
joro_dexter
Автомобил:
Двигател:

оферта за венто

Мнениеот joro_dexter » Нед 13 ное 2011 18:12

здравейте колеги. преди около 2 месеца си купих едно венто от австрия --- с дата на първа регистреация 17.12.1997г.1.8 75 кончета с ААМ двигател. сложих му и агу - ловато. Та въпроса ми е: каква цена мога да му поставя за да го продам, че ми излезе една оферта и мисля да отскоча до Австрия.
П.п. модела е максимално опростен , има централно заключване, хидравлика , серво. може да го видите във гаража ми. Благодаря на всички , които могат да ми помогнат . :bowdown

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Re: оферта за венто

Мнениеот Weezy » Нед 13 ное 2011 18:20

Разгледай обявите в mobile.bg, за да се ориентираш и добиеш представа, но според мен не повече от 2 000 лв.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 13 ное 2011 18:38

в зависимост от ръждата!
моята я купих с изгнили прагове и някоя друга дупка по пода за кърпене - козметични забележки не липсваха по цялото купе
като окачване имаше за смяна 1 тампон на носача и амортисьорите бяха на издъхване,за смяна предни дискове и 1 виещ заден лагер
като плюсове имах:
нова газова - смених й обаче мембрани
изключително запазен салон - постоянно ме питат дали не съм го сменял mhihi
без никакви удари!
всичко по колата работеше без проблем като най-вече ме зарадва че е "девствена" - т.е. никъде няма "миша Упашка тунинг" и друга селска намеса
чисто нови гърнета
8 наистина хубави гуми - 4 летни и 4 зимни

в крайна сметка се спазарихме за 2300 - от тогава до сега ми излезе х2 (я това я онова - глезотий mhihi )
сега като се замисля може би можех да взема по-читав голф 3 за тези пари - ама голф 3 (нищо лично към колегите mhihi )

нагледах се на ужасни котори с дупки гнило по къде ли не за 2000+
гледахме една - нямаше здраво място по окачването с изключение на задни амортисьори и тампони - ВСИЧКО друго леш! ръжда чак по тавана - иначе мотора мъркаше - цената беше 2100 :screwy mhihi

от тогава до сега цените им наблюдавам че падат с изключение на някакви вентота по 5000 лв при това без нищо по тях

в крайна сметка обаче само ти знаеш каква е тая кола - колко ще й искаш си е твоя работа
колко обаче ще ти даде някой е друго mhihi

с две думи - спасявай се mhihi

Потребителски аватар
joro_dexter
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro_dexter » Нед 13 ное 2011 20:12

:beer благодаря на колегите по горе. да всичко написано е вярно . Също така и по моята кола всичко си работи перфектно. и аз имах голф 3 1.6 75 коня 96г. с фул екстри , но го продадох за без пари (2000лв) и като се качих на вентото усетих разликата. Въпреки , че както се иззразяват някой колеги , вентото е голф с раница.... mhihi все пак е доста по добро от голфчето. та вентото ми има малко ръжжда на задния капак и малко по единия праг . но като цяло е правено и боядисвано в австрия преди 2 години. та ако ще е за 2000 лв. то въобще няма да го давам. мисля че ще ме изкара поне 2-3 години без да пипам нищо по него ... :drinking:

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 13 ное 2011 21:04

joro_dexter написа:ако ще е за 2000 лв. то въобще няма да го давам. мисля че ще ме изкара поне 2-3 години без да пипам нищо по него ... :drinking:

Аз за това не продавам моето автомобилче, но ще взима второ. Сложи му цена, някаква, каквато на теб ти се струва нормална и пробвай. Ако не ти дават добри пари няма да го дадеш, но може и да ти излезе късмет. Може да излезе някой ценител/будала в зависимост от гледната точка(нищо лично).

Потребителски аватар
joro_dexter
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro_dexter » Нед 13 ное 2011 21:09

:да: точно това съм решил да направя. нямам никакъв зор да я махам , ако някой я хареса и даде добра цена , да иначе ще си я карам . ;)

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Нед 13 ное 2011 21:13

1000лв, ако ти даде някой е добре... :roll:

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 13 ное 2011 21:15

Кола без климатик, внос от Австрия, ремонтирано купе... успех ти желая да й вземеш повече от 2000 лева :wink: Но не пречи да опиташ, поне ще знаеш, че остава вечно твоя :lol:

Потребителски аватар
joro_dexter
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro_dexter » Нед 13 ное 2011 23:32

:shock :drunk ами работата е ясна !!! ще си я карам и ще и се радвам . :banana и най важното , сигурен съм , че поне още 1-2 години няма да пиша , (това не работи , унова тече или .. защо не пали) . :beat_butt2
още веднъж благодаря на всички за мненията ви ! :bowdown

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Вто 15 ное 2011 10:32

Колега,кои са повече от китайците?
-Балъците....
Така че не се връзвай тук на колегите-те знаят какво да гледат,но има балъци които може да купят колата.Като в риболова-пусни стръвта,пък рибата рано или късно ще дойде,пък през това време си карай колата!

Потребителски аватар
makaron
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот makaron » Вто 15 ное 2011 10:40

kristianatanasov написа:Колега,кои са повече от китайците?
-Балъците....
Така че не се връзвай тук на колегите-те знаят какво да гледат,но има балъци които може да купят колата.Като в риболова-пусни стръвта,пък рибата рано или късно ще дойде,пък през това време си карай колата!

:да: :да: :да:

Потребителски аватар
shako9793
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shako9793 » Вто 15 ное 2011 10:45

максимум 1800лв :003: mhihi

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Вто 15 ное 2011 10:48

Колега,кои са повече от китайците?
-Балъците....

Евала, голям акъл му даде :beat_butt2 Ако колата я вземе твой познат, примерно?
Кола дето е приличала на чиния с юфка и е кърпена не знам кой идиот би я купил, ако знае това. Имал съм честта да видя МК3 австрийски внос неизкърпена и като я видях :shock имах чувството, че тая кола който я вземе ще й събира предния мост барабар с макферсоните по пътя mhihi

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Вто 15 ное 2011 11:48

stefan4o написа:Евала, голям акъл му даде :beat_butt2

Е Стефчо,той колегата сам е навит да я кара в близките 3години....значи колата не е чак толкова зле!Едвали той самия би разчитал на кола като чиния с юфка :)

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Вто 15 ное 2011 14:43

kristianatanasov написа:
stefan4o написа:Евала, голям акъл му даде :beat_butt2

Е Стефчо,той колегата сам е навит да я кара в близките 3години....значи колата не е чак толкова зле!Едвали той самия би разчитал на кола като чиния с юфка :)

И както колегата спомена, в момента по колата всичко е сменено, и в близките 3 години, през които той я кара - ще я кара така. Докато всичко пак стане за смяна и вместо да си смени консумативите, той ще я продаде на някой "балък". = чиния с юфка :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”