П.п. модела е максимално опростен , има централно заключване, хидравлика , серво. може да го видите във гаража ми. Благодаря на всички , които могат да ми помогнат .

)
)

благодаря на колегите по горе. да всичко написано е вярно . Също така и по моята кола всичко си работи перфектно. и аз имах голф 3 1.6 75 коня 96г. с фул екстри , но го продадох за без пари (2000лв) и като се качих на вентото усетих разликата. Въпреки , че както се иззразяват някой колеги , вентото е голф с раница....
все пак е доста по добро от голфчето. та вентото ми има малко ръжжда на задния капак и малко по единия праг . но като цяло е правено и боядисвано в австрия преди 2 години. та ако ще е за 2000 лв. то въобще няма да го давам. мисля че ще ме изкара поне 2-3 години без да пипам нищо по него ... 
joro_dexter написа:ако ще е за 2000 лв. то въобще няма да го давам. мисля че ще ме изкара поне 2-3 години без да пипам нищо по него ...
точно това съм решил да направя. нямам никакъв зор да я махам , ако някой я хареса и даде добра цена , да иначе ще си я карам .
ами работата е ясна !!! ще си я карам и ще и се радвам .
и най важното , сигурен съм , че поне още 1-2 години няма да пиша , (това не работи , унова тече или .. защо не пали) .

kristianatanasov написа:Колега,кои са повече от китайците?
-Балъците....
Така че не се връзвай тук на колегите-те знаят какво да гледат,но има балъци които може да купят колата.Като в риболова-пусни стръвта,пък рибата рано или късно ще дойде,пък през това време си карай колата!

Колега,кои са повече от китайците?
-Балъците....
Така че не се връзвай тук на колегите-те знаят какво да гледат,но има балъци които може да купят колата.Като в риболова-пусни стръвта,пък рибата рано или късно ще дойде,пък през това време си карай колата!
Ако колата я вземе твой познат, примерно?
stefan4o написа:Евала, голям акъл му даде![]()
kristianatanasov написа:stefan4o написа:Евала, голям акъл му даде![]()
Е Стефчо,той колегата сам е навит да я кара в близките 3години....значи колата не е чак толкова зле!Едвали той самия би разчитал на кола като чиния с юфка
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 71 госта