stefan4o написа:Още се чудя как не се е появила тема "Търся евтина кола с тънка поддръжка - какво ще кажете за Ягуар или Бентли?"
For example-Continental Gt/Mansory

stefan4o написа:Още се чудя как не се е появила тема "Търся евтина кола с тънка поддръжка - какво ще кажете за Ягуар или Бентли?"

sando_jilata написа:Колега,що не си вземеш пасат така наречения "2-ка" 1.8 моно много здрава машина лесно се газифицира и всичко му е на народни цени.
ТА за Лексъса:
Един човек с голф 2 спира на светофар до един Лексъс,човека от голфа го гледа и гледа.Свала прозореца и вика на човека в Лексъс.
-колега как е колата,върви ли?
Човека в Лексъс му вика:
-добре е защо?
Човека с голфа
-абе гледам,че не ги карате много.
![]()
![]()

На жена ми купих един Лексус преди 3год santo_trafficante написа:Дрън дрънНа жена ми купих един Лексус преди 3год
Всеки ден навърта от 30 до 50км в София.Купувал съм задължителни чаркове от ТМ и изобщо не бяха скъпи
За 3 год по Сф. улици нито се е разкърцал нито се е разтропал
Като и купя Мини купър ще ви дам мнение и за него

hooligan_sk написа:На лексуса ако му се случи нещо по-завъртяно, много трудно ще се оправиш. Специално този модел не виждам какво толкова му се радвате
yoyof1 написа:Знам какво е да подържаш евтино кола, карам Golf 3.............
Не смятам цял живот да карам определена кола само защото и е евтина подръжката! Разбирам, че сръвнението то с 4-ка и Bora е не правилно, но аз сръвнявам калс автомобил среден.
Добе! Каво разбрах1?
Частите са скъпи, чупи се рядко!?
Аз по видяното в http://www.drive.bg си правя извод, че тази кола няма как да е в графа "евтина поддръжка" според моя портфейл. Ако вземах 3-4 000 лева може би щях да мисля другояче (въпреки, че дори и тогава едва ли бих "посегнал" на тази марка). 

Не карам сравнително нов Мерцедесstefan4o написа:Не че ми влиза в работата, но по мненията и темите на колегата Санто съм останал с впечтление за стабилно финансово състояние (в което няма лошо, дай Боже всекиму), далеч над средното за страната. А предполагам, че 90% от хората пишещи в тоя форум не могат да си позволят покупка на ново Субару (имам спомен, че колегата караше такава) и Лексъс на половинката си

За различните доходи на всекиго тези понятия са много размити. На мои колеги примерно им се вижда скъпо, че съм позволил на жена си да си купи ботуши за 100 лева, които за хора с твоето финансово положение най-вероятно спадат към евтините стоки (щото съм виждал и за няколкостотин лева ботушки). Същото е и при колите, мисля 
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта