stefan4o написа:Още се чудя как не се е появила тема "Търся евтина кола с тънка поддръжка - какво ще кажете за Ягуар или Бентли?"
For example-Continental Gt/Mansory

stefan4o написа:Още се чудя как не се е появила тема "Търся евтина кола с тънка поддръжка - какво ще кажете за Ягуар или Бентли?"
sando_jilata написа:Колега,що не си вземеш пасат така наречения "2-ка" 1.8 моно много здрава машина лесно се газифицира и всичко му е на народни цени.
ТА за Лексъса:
Един човек с голф 2 спира на светофар до един Лексъс,човека от голфа го гледа и гледа.Свала прозореца и вика на човека в Лексъс.
-колега как е колата,върви ли?
Човека в Лексъс му вика:
-добре е защо?
Човека с голфа
-абе гледам,че не ги карате много.
![]()
![]()
santo_trafficante написа:Дрън дрънНа жена ми купих един Лексус преди 3год
Всеки ден навърта от 30 до 50км в София.Купувал съм задължителни чаркове от ТМ и изобщо не бяха скъпи
За 3 год по Сф. улици нито се е разкърцал нито се е разтропал
Като и купя Мини купър ще ви дам мнение и за него
hooligan_sk написа:На лексуса ако му се случи нещо по-завъртяно, много трудно ще се оправиш. Специално този модел не виждам какво толкова му се радвате
yoyof1 написа:Знам какво е да подържаш евтино кола, карам Golf 3.............
Не смятам цял живот да карам определена кола само защото и е евтина подръжката! Разбирам, че сръвнението то с 4-ка и Bora е не правилно, но аз сръвнявам калс автомобил среден.
Добе! Каво разбрах1?
Частите са скъпи, чупи се рядко!?
Не карам сравнително нов Мерцедесstefan4o написа:Не че ми влиза в работата, но по мненията и темите на колегата Санто съм останал с впечтление за стабилно финансово състояние (в което няма лошо, дай Боже всекиму), далеч над средното за страната. А предполагам, че 90% от хората пишещи в тоя форум не могат да си позволят покупка на ново Субару (имам спомен, че колегата караше такава) и Лексъс на половинката си
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта