passat_b5 написа:Здравейте колеги и аз имам същия проблем който не мога да разреша от близо месец на Пасат Б5 и вече откачамТа много ми се губи сигнала на радиото и постоянно бражди (ЗзЗЗз..)CD- Pioneer, пробвах с още 2 CD-та и със всички си смущава. Ходих до "уж" най-добрте майстори тук в Хасково единия ми каза изгорял ти е антенния усилвател който е в антената на тавана, ходих взех от друг пасат смених я резултата нулев пак шуми, после ми казаха че може някаде дами е прекъснат оригиналния кабел на антената, та вчера сменихме направо целия антенен кабел от CD-то до тавана с нов резултатат пак същия
бражди и това е, просто незнам вече какво може да е след като смених и антенния усилвател и е с нов антенен кабел. Моля колеги помогнете че не се издържа, а и най-вече като няма свястен майстор който си разбира от работата. Дайте съвет какво да правя.
Ljubon написа:passat_b5 написа:Здравейте колеги и аз имам същия проблем който не мога да разреша от близо месец на Пасат Б5 и вече откачамТа много ми се губи сигнала на радиото и постоянно бражди (ЗзЗЗз..)CD- Pioneer, пробвах с още 2 CD-та и със всички си смущава. Ходих до "уж" най-добрте майстори тук в Хасково единия ми каза изгорял ти е антенния усилвател който е в антената на тавана, ходих взех от друг пасат смених я резултата нулев пак шуми, после ми казаха че може някаде дами е прекъснат оригиналния кабел на антената, та вчера сменихме направо целия антенен кабел от CD-то до тавана с нов резултатат пак същия
бражди и това е, просто незнам вече какво може да е след като смених и антенния усилвател и е с нов антенен кабел. Моля колеги помогнете че не се издържа, а и най-вече като няма свястен майстор който си разбира от работата. Дайте съвет какво да правя.
Ходил си при майстори, които ремонтират печки Раховец.Антенният ти усилвател няма захранване най-вероятно. То се подава от оригиналното радио, но ти си с друго. Нужен ти е антенен адаптер за фантомно захранване по коаксиалния кабел.
![]()
http://bgcarshop.com/product_info.php?m ... s_id=45933
passat_b5 написа:Колега Ljubon погледни този линк. Намерих този антенен адаптер но цената е доста ниска сравнение с линка който ти ми даде дали е същия поне на мен така на външен вид ми излежда същия? Ти какво мислиш дали с phantom захранване мисля че е същото?
http://www.cable.bg/kabel.php?cPath=108 ... 75a4746d67
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта