pakumba написа:sando_jilata написа:Колега и аз имамх същият проблем,че му спирам на местото та... първо си говорехме и то много пъти,после започна да ме заплашва,като и аз не се давам лесно,после ме удари и това му беше грешката....бихме се.Мина се малко време и ми удари колата и после пак бой и решението е едно АЗ СИ ПРЕМЕСТИХ КОЛАТА,НО след време викнах приятели на по чашка и на следващата сутрин си намери колата на трупчета без огледала със счупени дръжки а колата е пасат Б3.Пробвах с полиция ,но се намираме във Враца я тя тук не помага само гледа.
само едно ще те питам, по този въпрос уведомена ли е полицията и какво направи/не направи? Или не е уведомена, ама и само гледала, ама честно? Да не си помисли някой, че съм кука или ги защитавам, просто ако искаме да вървим към по-добро, това е начина. Иначе ей така, скоро ти ще си намериш колата на трупчета и купона няма край
Веднага ти давам ЧЕСТЕН ОТГОВОР:
след няколко спора и заплахи пред блока ми се обдах на полицията,след 10 мин. пристигна една патрулка с 2-ма полицай,със много зор от прекъсване на комшията ми обяснихза какво става на въпрос.Полицаите искаха за комшията ми документ,че е платил и плаща въпросното място,той не и даде защото НЯМА,на им казва,че от 20години си спира тук и няма некъв си "ПИКОЧ"(това са му точните думи)да ми спира на мястото.Полицайте отговориха със висок тон "АБЕ ЗА КВО НИ ВИКАТЕ НАС ИМАМЕ СИ ДРУГА РАБОТА.....ОПРАВАИТЕ СЕ!!!!
2007Г.ТЪКМО БЯХ ВЗЕЛ КНИЖКА