Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Golf 4 - Чебурашка стайл :P

Мнениеот morfei1 » Пет 18 ное 2011 22:44

ZeroCool написа:Абе.....волана удобен ли ти е?
излгежда ли добре в колата?

Волана е удобен, една от причините поради които реших да го оставя.

Aprilia написа:Какво е това огледало maikomila

Ем, че кво да е, панорамно :Mr Green Fun . Днеска видях, панорамно огледало с опция за обратно виждане. На задният номер се монитра камера, и като включиш на задна, огледалото става дисплей. Голяма екстра, 100 пъти по-хубаво и удобно от парктроник :) .

Последна промяна от morfei1 на Съб 19 ное 2011 1:36, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Пет 18 ное 2011 23:02

Този път волана са го направили доста по-добре от предния, но честно казано парите които разбрах, че са дадени за мен са доста за нещо което трябва да прилича на друго нещо :? :|
Не беше ли по-лесно да се купи направо волан от R32 и да няма подобна сага ... измъчи се направо :cry: :roll:
Това за мене е единственото ти излизане от правилния път по който развиваш колата :deal :beer :да: .... и огледалото :bowdown :bowdown :bowdown eusa :lol:
Каква е следващата намислена придобивка :lol:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 21 ное 2011 21:06

Ами, да прав си. Обаче, волани няма... Има, но цената им е поне с 250лв отгоре и то втора употреба, което значи и претапициране 130лв + 15лв бадж и пак отивам някъде около 1000ката, за толкова ще ми докарат чисто нов в България :) . Има и нови за по 750лв по ибей без доставк.... можеби горе долу на към 800-850лв. ще пристигнат. Както виждате, моят не е евтин, но пък и разликата с оригинала никак не е малка.

Както и да ги смятам, моят е наполовина по-евтин, в никакъв случай не казвам че е също толкова красив, но на мен ми харесва, харесва ми и начина по който се вързва с интериора. От сряда насам по цял ден го гледам и мисля. Все още мога да го върна.... но ще го оставя, на мен ми харесва с времето ще се върже още по добре с интериора. Просто кожата трябва малко да се поизноси, сега стои като изкуствена и не на място.

Знаех си от началото че поръчвам претапициран волан, който е правен като Р32. Дори първата картинка в темата не е на оригинален волан, а и никога не съм казвал че ще слагам оригинален волан. Беше ми ясно че основата ще бъде правена, затова и казах, нека видим какво ще получа.

Подготвям си и дръжки R32 Style, които разбира се също няма да са оригинални а ще са правени. Сребрист цвят с матов лак, а дръжката ще бъде черна база с матов лак + нормален лак, за да се получи много леко огледален ефект и да се върже с дръжките и средната конзола които правих миналата есен.

Ако сложа R-Line Скоростен лост, може да го съчетая със сребрист пепелник с матов лак, педали от R32.... общо взето това ще е по интериора.

Огледалото си го ползвам, от 13 години, просто няма начин да не е в колата която карам, ако ще и Audi R8 да е :Mr Green Fun

Изображение

Изображение

Едит:

Не можах да свикна с волана.... и той ще си ходи в Германия :(

Оттам насетне вариантите са два

Jubi Style волан, който ще бъде направен от обикновен волан, тапициран с надупчена кожа, оригинален шев, но с бяло/сив конещ или с черен конец.

Изображение

Нов оригинален R32 волан, или с бяло/сив или с черен конец.

Изображение

Тъй като разликата между двато не е никак малка, ще си помисля хубаво. За сега ще изчакам, това е най-разумното.... зависи от това какъв ще е изхода с връщането на парите ми от недорузомението с което се сдобих - два пъти :Mr Green Fun

Ясно е че ме влече към R32-то.... но пък днеска ми дойде на акъла и варианта с тапициране като Jubi-то, но с бял конец :)

Единият волан ще бъде направен при тапицер, който е изпитан многократно и знае какво прави и как да го направи, другият вариант е нов оригинален, абсолютно всякакви съмнения за проблеми с качеството липсват при него.

Може да коментирате и да изкажете мнение, кой от двато е по-добър според вас, кой би се вързвал по-добре на колата и защо.... ще ми бъдат от полза, щото в момента ми е писнало от волани, тоест последните 40 дни facepalm

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Пон 21 ное 2011 21:22

Не прави същата грешка за 3ти път , това е моето мнение ! Вземи си оригинален волан р32 или юбилеен като това кой от двата ще избереш и дали ще са нови или втора ръка зависи от паричките които си готов да отделиш за това.
За мен доста добър вариант е да си купиш 2ра употреба един от двата волана и ако имат нужда да ги освежиш при Pabloescobar, стават уникални и все пак са с оригиналната тапицерия която колкото и да се старае някой тапицер неможе да стигне :lol:
Успех , интересно ми е какъв ще ти е следващия волан и края на тази малка драма :Mr Green Fun :beer

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пон 21 ное 2011 21:35

Според мен търпеливо изчакай да ти изпадне Р32 волан, нещо си много надъхан и ще вземеш пак някое прибързано решение, хубавите работи стават бавно. :Mr Green Fun След няколко безсънни нощи пред ибей ще изпадне и твоя волан :wink:

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Пон 21 ное 2011 23:04

Колегата Пабло е освежавал моя волан, трябва да ти кажа че резултата бе неочаквано добър. Щом ще чакаш нещо, поне да е истинско.

п.п. не можах да разбера с защо не те кефи твоя трилъчевия? Според мен е много удобен и красив.

Потребителски аватар
golf777
Автомобил: mk2 gl 1990
Двигател:
Контакти:

Мнениеот golf777 » Пон 21 ное 2011 23:31

yarek написа:
п.п. не можах да разбера с защо не те кефи твоя трилъчевия? Според мен е много удобен и красив.

човек като го бутат парите си отваря сам замотавки

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 22 ное 2011 0:18

yarek написа:п.п. не можах да разбера с защо не те кефи твоя трилъчевия? Според мен е много удобен и красив.

Защото отново му е сложил някаква подплънка отдолу или просто самата кожа си е такава, стои мек, което не ми харесва.

Потребителски аватар
skary9
Автомобил: Vw MK3
Двигател:

Мнениеот skary9 » Вто 22 ное 2011 1:02

Изчакай ориганелен волан от R32 :wink:
Все ще изпадне от някъде :)

Потребителски аватар
vw__fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw__fen » Вто 22 ное 2011 1:05

skary9 написа:Изчакай ориганелен волан от R32 :wink:
Все ще изпадне от някъде :)

+1 достатъчно си пати от реплики :012:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 22 ное 2011 15:27

Най-новият волан, мисля си че е перфектен :Mr Green Fun

Изображение

Ето обещаните снимки от S-line A4 B5 2001

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Вто 22 ное 2011 16:54

Мите тоя волан няма нищо общо с Р-ковия тоя е по тънък и формата на захвата не е такава така че не се залъгвай по него

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 22 ное 2011 17:54

Захвата си е същия Ванка и вътрешен и външния, просто както и казах по-рано си е стандартната дебелина, а подглавниците са същите, но доста по-малки.

Вече по нищо не се залъгвам..... немерил съм си волан, остава само да дойде :)

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Вто 22 ное 2011 21:27

И този последния ли върна?Кажи нещо повече за новия!

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 22 ное 2011 23:15

Ще бъде чисто нов, оригинален и ще бъде със сив конец :)

Върни се в “Моят Volkswagen”