Ами, да прав си. Обаче, волани няма... Има, но цената им е поне с 250лв отгоре и то втора употреба, което значи и претапициране 130лв + 15лв бадж и пак отивам някъде около 1000ката, за толкова ще ми докарат чисто нов в България

. Има и нови за по 750лв по ибей без доставк.... можеби горе долу на към 800-850лв. ще пристигнат. Както виждате, моят не е евтин, но пък и разликата с оригинала никак не е малка.
Както и да ги смятам, моят е наполовина по-евтин, в никакъв случай не казвам че е също толкова красив, но на мен ми харесва, харесва ми и начина по който се вързва с интериора. От сряда насам по цял ден го гледам и мисля. Все още мога да го върна.... но ще го оставя, на мен ми харесва с времето ще се върже още по добре с интериора. Просто кожата трябва малко да се поизноси, сега стои като изкуствена и не на място.
Знаех си от началото че поръчвам претапициран волан, който е правен като Р32. Дори първата картинка в темата не е на оригинален волан, а и никога не съм казвал че ще слагам оригинален волан. Беше ми ясно че основата ще бъде правена, затова и казах, нека видим какво ще получа.
Подготвям си и дръжки R32 Style, които разбира се също няма да са оригинални а ще са правени. Сребрист цвят с матов лак, а дръжката ще бъде черна база с матов лак + нормален лак, за да се получи много леко огледален ефект и да се върже с дръжките и средната конзола които правих миналата есен.
Ако сложа R-Line Скоростен лост, може да го съчетая със сребрист пепелник с матов лак, педали от R32.... общо взето това ще е по интериора.
Огледалото си го ползвам, от 13 години, просто няма начин да не е в колата която карам, ако ще и Audi R8 да е

Едит:
Не можах да свикна с волана.... и той ще си ходи в Германия
Оттам насетне вариантите са два
Jubi Style волан, който ще бъде направен от обикновен волан, тапициран с надупчена кожа, оригинален шев, но с бяло/сив конещ или с черен конец.

Нов оригинален R32 волан, или с бяло/сив или с черен конец.

Тъй като разликата между двато не е никак малка, ще си помисля хубаво. За сега ще изчакам, това е най-разумното.... зависи от това какъв ще е изхода с връщането на парите ми от недорузомението с което се сдобих - два пъти
Ясно е че ме влече към R32-то.... но пък днеска ми дойде на акъла и варианта с тапициране като Jubi-то, но с бял конец
Единият волан ще бъде направен при тапицер, който е изпитан многократно и знае какво прави и как да го направи, другият вариант е нов оригинален, абсолютно всякакви съмнения за проблеми с качеството липсват при него.
Може да коментирате и да изкажете мнение, кой от двато е по-добър според вас, кой би се вързвал по-добре на колата и защо.... ще ми бъдат от полза, щото в момента ми е писнало от волани, тоест последните 40 дни