СГ ГРУП - рекет от мобилен оператор или от фирма колектор?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: СГ ГРУП - рекет от мобилен оператор? (Глобул)

Мнениеот icoico » Вто 22 ное 2011 18:27

Bat_Tsany написа:
icoico написа:
Bat_Tsany написа:......?[/b][/size]

Ивайло ,мисля ,че току-що настъпи мотиката :Mr Green Fun

Ако помните историята - да може аз да съм Ивайло свинаря mhihi [/quote]

Коя история,re fille ?Да не се изживяваш като историческа личност :mrgreen:

Последна промяна от icoico на Вто 22 ное 2011 18:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Re: СГ ГРУП - рекет от мобилен оператор или от фирма колектор?

Мнениеот Pichaga » Вто 22 ное 2011 18:42

Bat_Tsany написа:А Pichaga, Вие, вие не ми липсвате макар да имате скромните 14 000 постинга.
Може ли един въпрос как точно си избрахте никнейма Pichaga mhihi ?

Pichaga написа:айдеи бе цани
къде изчезна или работиш ползу бирниците с мутренските си похвати :lol:

ооо не това е любимата ми тема
първо ни индексира добре в търсачките, а на вас прави реклама /лоша/, но вие добра няма как да имате, пък и не е нужно, второ се забавлявам след тежкия си ден да спасявам длъжници от псевдомутрите. Разбира се боря се с Еос Матрикс, но те са същите :mrgreen:

като добре възпитан, ще отговоря-ника си го избрах след гласуване
а и един личен въпрос, защо Бат, цитираш винаги мнението на този, на който отговаряш в поста си? Стана ми интересно

иначе като човек, който си плаща сметките винаги и в срок, аз призовавам това да се прави от всички. Тогава за вас няма да има работа :mrgreen: , а и ти ще имаш повече време да ни забавляваш във форума

Освен това си промени тона на писане, тук такъв не се толерира :banana

Bat_Tsany
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: СГ ГРУП - рекет от мобилен оператор? (Глобул)

Мнениеот Bat_Tsany » Вто 22 ное 2011 18:48

А Владимире, за пръв път виждам някой да праща такива пожелания 'МРИ У КОФИТЕ' , не знам каква стойност имат, в казарамта ползвахме 'там де бе умрел', аз съм далеч от хора като теб и не рабирам 'МРИ У КОФИТЕ', би ли ми казал бавно като за мен, какво имаш на ум, ако ме видиш да получавам епилептичен припадък с пяна на уста би ли ми помогнал или би се радвал ?

Знаеш ли в кв Хажди Димитър в София имам един познат доктор прави психо тестове на разни шофьори за Тирове, таксита и такива употребили алкохол,
мога да му се обадя да те тества фор фрии, там има въпроси от рода, кого обичате повече , майка си или баща си , мислите ли, че другите около вас са виновни за това, че сте неудоволетворен от живота и прочие ...
Може след теста да ви даде насоки и да назначи терапия ала полет над кукувиче гнездо(това е книга)

Може и да прочетете и Среднощен каубой на Дж. Л . Х
Това е за начало , ако не - хапчетата от доктора mhihi

Vlad777 написа:[b]4. Тези въпроси не виждам с какво могат да нарушават професионалния етичен кодекс също:
Vlad777 написа:
Vlad777 написа:.....6. Шесто, но не последно по важност - тъй като съм убеден, че отново няма да получим отговори, а само празни приказки искам отново да ти кажа: МРИ У КОФИТЕ и не ни занимавай със жалката си комплексирана особа!

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 22 ное 2011 18:53

От толкова време съм във форума и мислех, че нищо не може да ме изненада ...
Уви грешал съм.

Такава невменяемост не съм срещал :banghead:
Келеме на 20 и малко годинки, отишло на бригадка, видяло голямо село - добрутро ...
Захванало се с нискодоходна и дебилна работа, но понеже слага ризка чат пат, се мисли за бизнесмен с мутренски наклонности ... добрутро.
Понеже неформирания характер има нужда от някаква подкрепа, оттам се получават възгледи наложени от работата.
Обикновено такъв човек няма собствено трайно мнение и убеждение, да не говорим за принципи, а само моментни такива, зависими от обикалящата ги среда.

Жал ми е :?
Ако искаш Bat_Tsany може да се видим и да поговорим за нещата, които те измъчват?
И за котето ще споделиш, как те кара да се чувстваш цялата тази история?!

И понеже виждам, че вниманието, което ти се отделя те кара да влизаш непрекъснато във форума и да пускаш мнение след мнение, искам да те попитам и друго:
Не са ли те гушкали като малък?
Потърси нормално внимание от хората :idea:
Едва когато го получиш/заслужиш ще видиш, че псувните и обидите по твой адрес не могат да се сравняват с него.

И последно - желанието ти да изпъкнеш с някакви мисли и опитите ти да конструираш 'умни' изречения, показват ниска себеоценка. Не се съмнявай във възможностите човешки - можеш да постигнеш поне средно ниво с малко повечко труд ;)

Успех!

Bat_Tsany
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bat_Tsany » Вто 22 ное 2011 18:57

А Pichaga, погледнете пак аз как пиша, толерантен и коректен
не пиша 'МРИ У КОФИТЕ '
не аттачвам снимки с 'еректирал член' като феновете на марката

Моля конкретно кое не ви харесва от тона ми ? Искрено се старая да не наруша крехката душевна хармония на 'нежните' форумци.

Pichaga написа:
Bat_Tsany написа:А Pichaga, Вие, вие не ми липсвате макар да имате скромните 14 000 постинга.
Може ли един въпрос как точно си избрахте никнейма Pichaga mhihi ?

Pichaga написа:...:mrgreen:

...Освен това си промени тона на писане, тук такъв не се толерира :banana

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Вто 22 ное 2011 19:06

преди време нали имаше още един такъв герой, в на колбасара темата.

този не е ли същия?
защото ако е той това му е 5то превъплащение, nice.

Потребителски аватар
pensiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pensiq » Вто 22 ное 2011 19:07

Bat_Tsany, мамин сладък, пухчо неосъзнат - как такива индивиди като Вас оцеляват само в мръсната и гадна столица? Нарушаваш добрия тон, толериран си и пак злословиш за хората.В живота това е временно, а тук трябваше отдавна да е "пресечено". Жалко е, че нищожества като Вас не виреят и тук та малко да Ви "падне гарда".
П.С. Лошото е, че прогниващата ни нация сътвори такива плазмодии. Оставете ги без работа и тогава Bat_Tsany ще стане бекяр някъде за 300лв. и ще е по нисък от тревата.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Вто 22 ное 2011 19:09

Bat_Tsany написа:...

Един съвет като за начинаещ събирач на вземания ,а.к.а.любител на черните операции:
vw_club_BAN1a.jpg

Това ,което публикува по-горе беше абсолютно излишно mhihi Някой ден след такава издънка има да съжаляваш :beat_butt2

Bat_Tsany
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bat_Tsany » Вто 22 ное 2011 19:12

А group®, радвам се, че разбудих и вас, май това е целта на тези форуми?!
За мен не се притеснявайте, благодаря за желанието за помощ, аз също съм насреща да помогна на вас
"Келеме на 20 и малко годинки" това не е обида, урок за мен (годините са урок а не порок).

"Захванало се с нискодоходна и дебилна работа, но понеже слага ризка чат пат, се мисли за бизнесмен с мутренски наклонности ... добрутро. " - тук нещо си в грешка, но все пак усещам грижа за което благодаря

"Не са ли те гушкали като малък?
Потърси нормално внимание от хората"

Ето тук грижата е още по - силна , пак благодаря

Благодаря ви за желанието за помощ, слава тебе Господи, засега нямам нужда, ако вие имате някакви проблеми споделете, може да отложим плащането към кредиторите или нещо друго богуугодно :bishop

group® написа:От толкова време съм във форума и мислех, че нищо не може да ме изненада ...
Уви грешал съм.

Такава невменяемост не съм срещал :banghead:
Келеме на 20 и малко годинки, отишло на бригадка, видяло голямо село - добрутро ...
Захванало се с нискодоходна и дебилна работа, но понеже слага ризка чат пат, се мисли за бизнесмен с мутренски наклонности ... добрутро.
Понеже неформирания характер има нужда от някаква подкрепа, оттам се получават възгледи наложени от работата.
Обикновено такъв човек няма собствено трайно мнение и убеждение, да не говорим за принципи, а само моментни такива, зависими от обикалящата ги среда.

Жал ми е :?
Ако искаш Bat_Tsany може да се видим и да поговорим за нещата, които те измъчват?
И за котето ще споделиш, как те кара да се чувстваш цялата тази история?!

И понеже виждам, че вниманието, което ти се отделя те кара да влизаш непрекъснато във форума и да пускаш мнение след мнение, искам да те попитам и друго:
Не са ли те гушкали като малък?
Потърси нормално внимание от хората :idea:
Едва когато го получиш/заслужиш ще видиш, че псувните и обидите по твой адрес не могат да се сравняват с него.

И последно - желанието ти да изпъкнеш с някакви мисли и опитите ти да конструираш 'умни' изречения, показват ниска себеоценка. Не се съмнявай във възможностите човешки - можеш да постигнеш поне средно ниво с малко повечко труд ;)

Успех!

Bat_Tsany
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bat_Tsany » Вто 22 ное 2011 19:18

А icoico,
вие май се мислите за много смарт ? Изнт ит ? mhihi

Какво да кажа тук, аз ли съм или не съм ?
Вие решете, аз съм просто момче от гр. Стамболийски

Моля да разясните как ще съжалявам и за какво след такава издънка ? (например бой с винкел или ... имате нещо наум все пак)

icoico написа:
Bat_Tsany написа:...

Един съвет като за начинаещ събирач на вземания ,а.к.а.любител на черните операции:
vw_club_BAN1a.jpg

Това ,което публикува по-горе беше абсолютно излишно mhihi Някой ден след такава издънка има да съжаляваш :beat_butt2

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 22 ное 2011 19:23

Bat_Tsany написа:....(например бой с винкел или ... имате нещо наум все пак)

Сурвакане с пернишка сурвачка (винкел окичен с пуканки) mhihi

Последна промяна от К.Одаджийски на Вто 22 ное 2011 19:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pensiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pensiq » Вто 22 ное 2011 19:23

За едно си прав, че си просто момче.Повярвай ми, наглостта Ви бързо ще Ви застигне.

П.С. Продавалник mhihi добри сайтчета посещавате.

Последна промяна от pensiq на Вто 22 ное 2011 19:27, променено общо 1 път.

Bat_Tsany
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bat_Tsany » Вто 22 ное 2011 19:25

А pensiq, това 'мръсната и гадна столица' защо беше иска ви се Варна да е столица ли ? На мен ми се иска гр. Стамболийски да е столица - коол изнт ит ?

Да си призная не харесвам работата си, предпочитам хората да са коректни ... ама не все не си плащат, а аз съм педантичен и гледам да си върша работата

Моята романтична мечта е да остана без работа - демек всеки да си плаща това което консумира

pensiq написа:Bat_Tsany, мамин сладък, пухчо неосъзнат - как такива индивиди като Вас оцеляват само в мръсната и гадна столица? Нарушаваш добрия тон, толериран си и пак злословиш за хората.В живота това е временно, а тук трябваше отдавна да е "пресечено". Жалко е, че нищожества като Вас не виреят и тук та малко да Ви "падне гарда".
П.С. Лошото е, че прогниващата ни нация сътвори такива плазмодии. Оставете ги без работа и тогава Bat_Tsany ще стане бекяр някъде за 300лв. и ще е по нисък от тревата.

Потребителски аватар
pensiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pensiq » Вто 22 ное 2011 19:31

Пишем си каква "пунта мара" си, а не моите желания спрямо политико-географската обстановка в България.Не ме интересуват и Вашите мечти, колкото и прозаични да са.

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Вто 22 ное 2011 20:57

За какво нападате човека, ми е странно само?
Писал е, че си върши работата и толкова. На постовете ви отговаря (не на конкретни въпроси, а на постовете) подобаващо, в тон с вашите и то не цинично, а доста иронично...
Не съм нито на негова, нито на страна на имащите си работа с въпросната фирма.
Знам само, че който пие-плаща (беше вече споменато).

Върни се в “ОФФ-Топик - други”