Bat_Tsany написа:icoico написа:Bat_Tsany написа:......?[/b][/size]
Ивайло ,мисля ,че току-що настъпи мотиката
Ако помните историята - да може аз да съм Ивайло свинаря

Коя история,re fille ?Да не се изживяваш като историческа личност

Bat_Tsany написа:icoico написа:Bat_Tsany написа:......?[/b][/size]
Ивайло ,мисля ,че току-що настъпи мотиката
Bat_Tsany написа:А Pichaga, Вие, вие не ми липсвате макар да имате скромните 14 000 постинга.
Може ли един въпрос как точно си избрахте никнейма Pichaga?
Pichaga написа:айдеи бе цани
къде изчезна или работиш ползу бирниците с мутренските си похвати
Vlad777 написа:[b]4. Тези въпроси не виждам с какво могат да нарушават професионалния етичен кодекс също:Vlad777 написа:Vlad777 написа:.....6. Шесто, но не последно по важност - тъй като съм убеден, че отново няма да получим отговори, а само празни приказки искам отново да ти кажа: МРИ У КОФИТЕ и не ни занимавай със жалката си комплексирана особа!
Pichaga написа:Bat_Tsany написа:А Pichaga, Вие, вие не ми липсвате макар да имате скромните 14 000 постинга.
Може ли един въпрос как точно си избрахте никнейма Pichaga?
Pichaga написа:...![]()
...Освен това си промени тона на писане, тук такъв не се толерира
Bat_Tsany написа:...
group® написа:От толкова време съм във форума и мислех, че нищо не може да ме изненада ...
Уви грешал съм.
Такава невменяемост не съм срещал![]()
Келеме на 20 и малко годинки, отишло на бригадка, видяло голямо село - добрутро ...
Захванало се с нискодоходна и дебилна работа, но понеже слага ризка чат пат, се мисли за бизнесмен с мутренски наклонности ... добрутро.
Понеже неформирания характер има нужда от някаква подкрепа, оттам се получават възгледи наложени от работата.
Обикновено такъв човек няма собствено трайно мнение и убеждение, да не говорим за принципи, а само моментни такива, зависими от обикалящата ги среда.
Жал ми е![]()
Ако искаш Bat_Tsany може да се видим и да поговорим за нещата, които те измъчват?
И за котето ще споделиш, как те кара да се чувстваш цялата тази история?!
И понеже виждам, че вниманието, което ти се отделя те кара да влизаш непрекъснато във форума и да пускаш мнение след мнение, искам да те попитам и друго:
Не са ли те гушкали като малък?
Потърси нормално внимание от хората![]()
Едва когато го получиш/заслужиш ще видиш, че псувните и обидите по твой адрес не могат да се сравняват с него.
И последно - желанието ти да изпъкнеш с някакви мисли и опитите ти да конструираш 'умни' изречения, показват ниска себеоценка. Не се съмнявай във възможностите човешки - можеш да постигнеш поне средно ниво с малко повечко труд![]()
Успех!
icoico написа:Bat_Tsany написа:...
Един съвет като за начинаещ събирач на вземания ,а.к.а.любител на черните операции:
Това ,което публикува по-горе беше абсолютно излишноНякой ден след такава издънка има да съжаляваш
Bat_Tsany написа:....(например бой с винкел или ... имате нещо наум все пак)
pensiq написа:Bat_Tsany, мамин сладък, пухчо неосъзнат - как такива индивиди като Вас оцеляват само в мръсната и гадна столица? Нарушаваш добрия тон, толериран си и пак злословиш за хората.В живота това е временно, а тук трябваше отдавна да е "пресечено". Жалко е, че нищожества като Вас не виреят и тук та малко да Ви "падне гарда".
П.С. Лошото е, че прогниващата ни нация сътвори такива плазмодии. Оставете ги без работа и тогава Bat_Tsany ще стане бекяр някъде за 300лв. и ще е по нисък от тревата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта