Електронен педал на газта

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Електронен педал на газта

Мнениеот stefan4o » Чет 17 ное 2011 22:16

Точно тая грозночервена уморена от каране... :mrgreen:
Ако е някоя намазана и пастирана след няколко месеца като лъсне матираната изгоряла от слънцето боя ще ти прилошее. Червена акрилна никога не бих взел, ако ще и без пари да ми я дават. Иначе като оборудване е добре, сякаш. Печката е ОК, но едва ли ще ти върши особена работа като ходиш за риба, както си мисли колегата писал по-горе от мен mhihi

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Пет 18 ное 2011 0:42

Доживях да видя такива Пасати на такива цени
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
само жалко, че желанието вече го няма за това поколение.

ПС: Стефанчо за "избранника" ли става дума?

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red.devilll » Пет 18 ное 2011 9:15

velinsl написа:Доживях да видя такива Пасати на такива цени

Колега,защо нямаш желани от тоза модел? Това са автомобили не с една ами с няколко класи над това(подобие на автомобил), което си избрал.То първо прочети в обявата за 4-ката какво пише:лети джанти ,металик и т.н. Ако може да ми каже някой дали ги е видял или аз нещо недовиждам,но май няма нито джанти нито клима,а тази екстра да си гледаш разхода не си заслужава на фона на доста по-добри автомобили за същите пари ,но без борд комп.В крайне сметка ако купуваш борд компютър си вземи един и си го сложи в хола,а ако е кола гледай да е читава а не да има борд.комп. за да гледаш колко ти гори .

Потребителски аватар
velinsl

Мнениеот velinsl » Пет 18 ное 2011 9:35

red.devilll написа:

Колега,защо нямаш желани от тоза модел? Това са автомобили не с една ами с няколко класи над това(подобие на автомобил), което си избрал.То първо прочети в обявата за 4-ката какво пише:лети джанти ,металик и т.н.

Ела да видиш от къде минавам 3-4 пъти седмично, преди смянана носачите после няма да се чудиш. Вярно е, че са класи над това което аз искам, но смятам че това което искам ми е реално по джобаа, а мисля Туарег е още 10 класи над Пасат Б5. Иначе искам Октавия 1 фейслифт, но ако ми дадеш още 5000лв веднага взима една такава беза да го мисля много много. Проблемът не е да си взема взема едно Б5 проблема ще най-вероято после с подръжката. Да се купи колата е най-лесното.

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red.devilll » Съб 19 ное 2011 11:14

velinsl написа:
red.devilll написа:

Колега,защо нямаш желани от тоза модел? Това са автомобили не с една ами с няколко класи над това(подобие на автомобил), което си избрал.То първо прочети в обявата за 4-ката какво пише:лети джанти ,металик и т.н.

Ела да видиш от къде минавам 3-4 пъти седмично, преди смянана носачите после няма да се чудиш. Вярно е, че са класи над това което аз искам, но смятам че това което искам ми е реално по джобаа, а мисля Туарег е още 10 класи над Пасат Б5. Иначе искам Октавия 1 фейслифт, но ако ми дадеш още 5000лв веднага взима една такава беза да го мисля много много. Проблемът не е да си взема взема едно Б5 проблема ще най-вероято после с подръжката. Да се купи колата е най-лесното.

Колега ако си ги заработиш ще ти дам 5000лв-ако си заработиш мога и повече да ти дам,но от теб зависи за колко време ще ги заработиш.А относно окачването на 5-тиците има окачвания за по 300лв с 18 месеца гаранция и не мисля,ч е е кой знае колко скъпо.А и както се казва кеф цена няма,но най-вероятно близките години кола няма да се взима а само ще се гледа и ще се разпитва както е било до сега в продължение на една година и половина :lol:

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 19 ное 2011 11:17

Велин, ако тия пасати Б5, които си показал са в прилично състояние, мисля, че носачите са най-последното, за което да мислиш. Тия цени са ми много съмнителни. Ауди А4 малко ли ти е като размери? Примерно комби? Не го казвам случайно, търсехме Б4 около 6 месеца, и накрая излезе прилично А4 и... така mhihi

cecoa1
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Passat 4motion[откраднат вече]
Двигател: AVF

Мнениеот cecoa1 » Нед 20 ное 2011 19:09

Печката в TDI-то си е ценна екстра. Мисля че всеки който е карал, знае как загрява зимата на място...
Свещите в антифриза, които ги дават от завода за нЕкои изпълнения вършат работа, ама донякъде(като ефективност, теоритично са зле) . Освен това печката може да се настройва да подгрява антифриза още преди запалване на автомобила(повечето си имат таймери). Това освен полезно за мотора е и много приятно за собственика, особено ако автомобила се държи на открито през зимата.
Аз лично наскоро купих такъв като търсения Пасат за баща ми. Няма борд компютър, има климатик, ел стъкла само отпред, и ел огледала. Но пък е доста изпънат с железни оригинални 15-ки джанти и дискови спирачки с ABS. Без удари и ръжди(италиянка) и здрава ходова част. Взех го от човек, регистриран и ползван около година у нас, за малко над 3000лв. И това при положение, че търсех Ауди B4 Avant, каквото и сега притежавам. Но просто за Ауди има 10-15 обяви за цялата страна, половината от които съм ги прегледал и определено "не стават". А не е като да ги няма по улиците и да не си ги карат хората, ама не ги продават. Казвам това, в смисъл, че според мен същото ще се случи и с Пасат B4. Та купувай, макар и малко по-скъпо, защото скоро ще изчезнат от пазара, в резултат на естествения подбор(читавите коли не си ги продават хората).
Показателни са и цените. А4 на Ауди на цената на В4, и Пасат Б5 за парите на Б4.

Потребителски аватар
velinsl

Мнениеот velinsl » Чет 24 ное 2011 19:50

Направо ми втръсна да гледам с обяви с борд да се обадя и да се окаже, че километража е електронен. Не пиша за наглостта на някой да добавят такава екстра към продаваната от тях барака, пък дори и да е с километраж с "ролки".
Започвам вече да се отчаивам.
Наистина и аз оставам с впечатление, че Б5 настигат вече Б4 по цена, изравняват се.

Накрая ще взема един без борд както съветва един дразнител от по-горните постове, но само от отчаяние.

Ivelin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivelin » Чет 24 ное 2011 20:07

Човек не знам какво толкова си се захапал за този борд. Имам такъв пасат само че е 110-ка и показанията на борд-а за разхода (което предполагам най те интересува) е толкова приблизителен та нямам думи. До мен ако реша да му вярвам хората ще си изхвърлят лупотата и ще ги сменят с пасати като въпросния mhihi . Последно време повече гледам за колко време съм стигнал и температурата на маслото. Гледай другото не борд-а. (БТВ темпомата ми излезна 55 лв и то при положение че ми го правиха в сервиз :)) А и ще те метна сега в една дилема 90-ката е с по нисък данък но пък я дават да гори повече от 110-ката, а сега кажи какво правим :Mr Green Fun

Потребителски аватар
velinsl

Мнениеот velinsl » Чет 24 ное 2011 20:25

Ivelin написа:Човек не знам какво толкова си се захапал за този борд...

Имаш ЛС.

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Чет 24 ное 2011 20:25

Би ли споделил за фантастичния си разход? Какви цифри ти показва и при какви условия? :wink:

the_tupan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот the_tupan » Чет 24 ное 2011 20:30

Ако някой си е играл с помпата може да го докара до 2.6-2.8/100км.
Но така може да си заобичаш повече колата. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
velinsl

Мнениеот velinsl » Чет 24 ное 2011 20:32

Има теми за разходите предостатъчто. МОЛЯ не ми размивайте темата!!!

ПС има и ЛС!

Върни се в “Дизелови агрегати”