Мнениеот cecoa1 » Нед 20 ное 2011 19:09
Печката в TDI-то си е ценна екстра. Мисля че всеки който е карал, знае как загрява зимата на място...
Свещите в антифриза, които ги дават от завода за нЕкои изпълнения вършат работа, ама донякъде(като ефективност, теоритично са зле) . Освен това печката може да се настройва да подгрява антифриза още преди запалване на автомобила(повечето си имат таймери). Това освен полезно за мотора е и много приятно за собственика, особено ако автомобила се държи на открито през зимата.
Аз лично наскоро купих такъв като търсения Пасат за баща ми. Няма борд компютър, има климатик, ел стъкла само отпред, и ел огледала. Но пък е доста изпънат с железни оригинални 15-ки джанти и дискови спирачки с ABS. Без удари и ръжди(италиянка) и здрава ходова част. Взех го от човек, регистриран и ползван около година у нас, за малко над 3000лв. И това при положение, че търсех Ауди B4 Avant, каквото и сега притежавам. Но просто за Ауди има 10-15 обяви за цялата страна, половината от които съм ги прегледал и определено "не стават". А не е като да ги няма по улиците и да не си ги карат хората, ама не ги продават. Казвам това, в смисъл, че според мен същото ще се случи и с Пасат B4. Та купувай, макар и малко по-скъпо, защото скоро ще изчезнат от пазара, в резултат на естествения подбор(читавите коли не си ги продават хората).
Показателни са и цените. А4 на Ауди на цената на В4, и Пасат Б5 за парите на Б4.