Стрес

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
UnLucky
Автомобил:
Двигател:

Re: Стрес

Мнениеот UnLucky » Пет 25 ное 2011 16:39

Стреса го лекувам така! Сипвам бензин в колата (Колкото повече, толкова по-добре) и пускам яко музика, и докато не изхарча бензина няма пребиране! И за 2 часа съм друг човек! Мераклииско шофиране, с яка музика! :lol:

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пет 25 ное 2011 16:48

Ludia написа:ходя за риба...

и пия бира! :beer

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Пет 25 ное 2011 16:55

И аз както повечето имам гараж и се човъркам с тия водородни генератори и си чеша крастата, но и играта с хлапето разтоварва.

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пет 25 ное 2011 17:00

пия

mi40
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mi40 » Пет 25 ное 2011 17:54

абе и аз пия, ама като спортувах бях по-добре :D

след 30 мин. физическо натоварване пр: бягане = следващите 12 часа си по спокоен и отпуснат, чувстваш се страхотно,
а алкохола попринцип има обратен ефект, най-често когато изтрезнееш и в джоба няма никой :D

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот vwfena » Пет 25 ное 2011 20:43

През седмицата-с приятели на кафенце или легна и си лежа поне около час без да правя нищо или убивам време пред компютъра с някое питие. През уикендите риболов, разходки, работа по вкъщи, понякога готвене и от време на време ходя да стрелям. :lol:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 25 ное 2011 20:52

a, да - забравих да отбележа, че стрелбата ми действа супер успокояващо :idea:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Пет 25 ное 2011 21:03

Изображение
Ето къде и с кого се спасявам от ежедневния си стрес..най -вярното ми и обичливо другарче.... с него и с морето се спасявам от болката,страданието и смъртта,които ме заливат в изобилие...

Потребителски аватар
dimitarpetrov
Автомобил: HONDA CR-V 2003
Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp

Мнениеот dimitarpetrov » Пет 25 ное 2011 21:16

В работни дни - прибирам се, нацелувам жената и сина, разпитам ги как е минал деня и 1 час лягам в спалнята - Дискавъри, Експлорър,Нешънъл Джиаграфик, Хистъри ченъл - малкото програми от които човек може да научи нещо, понякога и Дисни ченъл със сина - добро настроение без да се замисляш... последните 15 - 20 мин. от този час обикновено похърквам отпуснат..
Това ми помага да си "източа" главата от натоварването през деня.
После - прилична вечеря със семейството и после - 1-2-3 добри домашни двойно препечени ракийки с мезе. и ТВ, от горе описаните, ако жИнЪта или сина не са пуснали нещо друго.
Обожавам да пътувам с колата, сам - след 20+ години стаж на волан имам зона в мозъка която шофира (безопасно), а останалата част от "тиквата" мисли за текущите (и други) проблеми и обикновено най-смислените решения ми идват докато шофирам, сам, без да бързам, с лека музика....
Уикендите - много сън, каране на колело съ сина, срещи с приятели и запои с родата, човъркане по колата....
такива ми ти работи...

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Съб 26 ное 2011 0:18

Колкото и клиширано да звучи, когато се кача на мотора забравям за всичко друго, при колата не е същото в нея си по скоро зрител и не преживяваш това което се случва около теб!

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Съб 26 ное 2011 0:24

Качвам се на колата, пускам си музика и почвам да карам - особено вечерно време ми е много гот - така се отпускам и се прибирам и заспивам. Понякога и мецанка идва с мене :)
А петък вече отивам да цепя дърва, да се събудя от слънцето, което влиза през прозореца, да стана в 730, да си облека зимното яке и с чаша 2х3в1 да се разхождам около къщата и да мисля как да изтезавам циганчето, което поддържа двора, когато го взема :)
Разпускам и когато чуя осмака как пали, когато седна до нея да я погледам, когато седнем с другари, когато съм сам, когато съм сам сред хора :) Зависи само и единствено от тебе.
Утре сутринта мисля в 730 да се изкъпя и да изляза на минус 5 да си пия кафенцето търсейки слънцето и съзерцавайки овалните им форми :) и мислейки за живота пред мен :)

Последна промяна от Милослав на Съб 26 ное 2011 0:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JoroKN
Автомобил: Vw Golf MK6
Двигател: CBAB - 2010

Мнениеот JoroKN » Съб 26 ное 2011 0:29

Аз паля колата,лека музика и се возя безцелно :wink:

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Съб 26 ное 2011 9:43

Понеже вече живея извън София-отпускам като излезна сам в гората на една разходка.....а през уикендите:риболов!
Ето снимки от днес,да видите къде лекувам стреса:
Изображение Изображение
Вече на върха:
Изображение
И пътя на обратно:
Изображение Изображение

Последна промяна от kristianatanasov на Съб 26 ное 2011 13:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 26 ное 2011 10:41

Гледам че повечето от вас разпускат със нещо извън вкъщи или ако е вкъщи изисква "неприсъствие" на жена и деца,че то ако жената не ми намира досадни задачки и дъщерята не ми мрънка да си играем със животните и това за мен а напълно достатъчно да нямам стрес,не ми трябва някакво специално занимание mhihi Понеже ми е малко странно как се прибираш вкъщи при жената с детето и и казваш "..аз отивам да побръмча 2ч с колата да разпусна от стреса..." ако след тези думи няма страс-скандал значи или имате най-разбраната жена на света или сте и взела страха и тя по принцип е безгласна буква :idea: Тези дето нямат жена и дете изобщо да не пишат в темата понеже нямат право да се оплакват от стрес :012:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Съб 26 ное 2011 10:50

Stivi написа:Гледам че повечето от вас разпускат със нещо извън вкъщи или ако е вкъщи изисква "неприсъствие" на жена и деца,че то ако жената не ми намира досадни задачки и дъщерята не ми мрънка да си играем със животните и това за мен а напълно достатъчно да нямам стрес,не ми трябва някакво специално занимание mhihi Понеже ми е малко странно как се прибираш вкъщи при жената с детето и и казваш "..аз отивам да побръмча 2ч с колата да разпусна от стреса..." ако след тези думи няма страс-скандал значи или имате най-разбраната жена на света или сте и взела страха и тя по принцип е безгласна буква :idea: Тези дето нямат жена и дете изобщо да не пишат в темата понеже нямат право да се оплакват от стрес :012:

Противоречиш си. Хем няма стрес без жена и деца, хем пък чрез тях разпускаш ?! Не виждам как е възможно това, освен ако не е пречупило времеви-пространствения континуум на степента си на изражение и е добило такава степен, че да важи хем в положителна, хем в отрицателна степен. :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”