Стрес
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Стрес
Стреса го лекувам така! Сипвам бензин в колата (Колкото повече, толкова по-добре) и пускам яко музика, и докато не изхарча бензина няма пребиране! И за 2 часа съм друг човек! Мераклииско шофиране, с яка музика! 

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:ходя за риба...
и пия бира!

И аз както повечето имам гараж и се човъркам с тия водородни генератори и си чеша крастата, но и играта с хлапето разтоварва.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
пия
абе и аз пия, ама като спортувах бях по-добре
след 30 мин. физическо натоварване пр: бягане = следващите 12 часа си по спокоен и отпуснат, чувстваш се страхотно,
а алкохола попринцип има обратен ефект, най-често когато изтрезнееш и в джоба няма никой

след 30 мин. физическо натоварване пр: бягане = следващите 12 часа си по спокоен и отпуснат, чувстваш се страхотно,
а алкохола попринцип има обратен ефект, най-често когато изтрезнееш и в джоба няма никой

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
През седмицата-с приятели на кафенце или легна и си лежа поне около час без да правя нищо или убивам време пред компютъра с някое питие. През уикендите риболов, разходки, работа по вкъщи, понякога готвене и от време на време ходя да стрелям. 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
a, да - забравих да отбележа, че стрелбата ми действа супер успокояващо 

- dimitarpetrov
- Автомобил: HONDA CR-V 2003
- Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp
В работни дни - прибирам се, нацелувам жената и сина, разпитам ги как е минал деня и 1 час лягам в спалнята - Дискавъри, Експлорър,Нешънъл Джиаграфик, Хистъри ченъл - малкото програми от които човек може да научи нещо, понякога и Дисни ченъл със сина - добро настроение без да се замисляш... последните 15 - 20 мин. от този час обикновено похърквам отпуснат..
Това ми помага да си "източа" главата от натоварването през деня.
После - прилична вечеря със семейството и после - 1-2-3 добри домашни двойно препечени ракийки с мезе. и ТВ, от горе описаните, ако жИнЪта или сина не са пуснали нещо друго.
Обожавам да пътувам с колата, сам - след 20+ години стаж на волан имам зона в мозъка която шофира (безопасно), а останалата част от "тиквата" мисли за текущите (и други) проблеми и обикновено най-смислените решения ми идват докато шофирам, сам, без да бързам, с лека музика....
Уикендите - много сън, каране на колело съ сина, срещи с приятели и запои с родата, човъркане по колата....
такива ми ти работи...
Това ми помага да си "източа" главата от натоварването през деня.
После - прилична вечеря със семейството и после - 1-2-3 добри домашни двойно препечени ракийки с мезе. и ТВ, от горе описаните, ако жИнЪта или сина не са пуснали нещо друго.
Обожавам да пътувам с колата, сам - след 20+ години стаж на волан имам зона в мозъка която шофира (безопасно), а останалата част от "тиквата" мисли за текущите (и други) проблеми и обикновено най-смислените решения ми идват докато шофирам, сам, без да бързам, с лека музика....
Уикендите - много сън, каране на колело съ сина, срещи с приятели и запои с родата, човъркане по колата....
такива ми ти работи...
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Колкото и клиширано да звучи, когато се кача на мотора забравям за всичко друго, при колата не е същото в нея си по скоро зрител и не преживяваш това което се случва около теб!
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Качвам се на колата, пускам си музика и почвам да карам - особено вечерно време ми е много гот - така се отпускам и се прибирам и заспивам. Понякога и мецанка идва с мене 
А петък вече отивам да цепя дърва, да се събудя от слънцето, което влиза през прозореца, да стана в 730, да си облека зимното яке и с чаша 2х3в1 да се разхождам около къщата и да мисля как да изтезавам циганчето, което поддържа двора, когато го взема
Разпускам и когато чуя осмака как пали, когато седна до нея да я погледам, когато седнем с другари, когато съм сам, когато съм сам сред хора
Зависи само и единствено от тебе.
Утре сутринта мисля в 730 да се изкъпя и да изляза на минус 5 да си пия кафенцето търсейки слънцето и съзерцавайки овалните им форми
и мислейки за живота пред мен 

А петък вече отивам да цепя дърва, да се събудя от слънцето, което влиза през прозореца, да стана в 730, да си облека зимното яке и с чаша 2х3в1 да се разхождам около къщата и да мисля как да изтезавам циганчето, което поддържа двора, когато го взема

Разпускам и когато чуя осмака как пали, когато седна до нея да я погледам, когато седнем с другари, когато съм сам, когато съм сам сред хора

Утре сутринта мисля в 730 да се изкъпя и да изляза на минус 5 да си пия кафенцето търсейки слънцето и съзерцавайки овалните им форми

Последна промяна от Милослав на Съб 26 ное 2011 0:32, променено общо 1 път.
- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
Аз паля колата,лека музика и се возя безцелно 

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател:
Понеже вече живея извън София-отпускам като излезна сам в гората на една разходка.....а през уикендите:риболов!
Ето снимки от днес,да видите къде лекувам стреса:

Вече на върха:

И пътя на обратно:

Ето снимки от днес,да видите къде лекувам стреса:

Вече на върха:

И пътя на обратно:

Последна промяна от kristianatanasov на Съб 26 ное 2011 13:52, променено общо 1 път.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Гледам че повечето от вас разпускат със нещо извън вкъщи или ако е вкъщи изисква "неприсъствие" на жена и деца,че то ако жената не ми намира досадни задачки и дъщерята не ми мрънка да си играем със животните и това за мен а напълно достатъчно да нямам стрес,не ми трябва някакво специално занимание
Понеже ми е малко странно как се прибираш вкъщи при жената с детето и и казваш "..аз отивам да побръмча 2ч с колата да разпусна от стреса..." ако след тези думи няма страс-скандал значи или имате най-разбраната жена на света или сте и взела страха и тя по принцип е безгласна буква
Тези дето нямат жена и дете изобщо да не пишат в темата понеже нямат право да се оплакват от стрес 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Гледам че повечето от вас разпускат със нещо извън вкъщи или ако е вкъщи изисква "неприсъствие" на жена и деца,че то ако жената не ми намира досадни задачки и дъщерята не ми мрънка да си играем със животните и това за мен а напълно достатъчно да нямам стрес,не ми трябва някакво специално заниманиеПонеже ми е малко странно как се прибираш вкъщи при жената с детето и и казваш "..аз отивам да побръмча 2ч с колата да разпусна от стреса..." ако след тези думи няма страс-скандал значи или имате най-разбраната жена на света или сте и взела страха и тя по принцип е безгласна буква
Тези дето нямат жена и дете изобщо да не пишат в темата понеже нямат право да се оплакват от стрес
Противоречиш си. Хем няма стрес без жена и деца, хем пък чрез тях разпускаш ?! Не виждам как е възможно това, освен ако не е пречупило времеви-пространствения континуум на степента си на изражение и е добило такава степен, че да важи хем в положителна, хем в отрицателна степен.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”