Там където спира хода на делкото
Колата е карбуратор - поведение - отлично във високите.
Ниските все същите.

vilden написа:За газ препоръките са свещите да са еднополюсни и съм склонен да се съглася с това. Предполага се, че има разлика в разпръскване на искрата. За денсо се смята, че има по-малко ментета.

Не успях да го запаля въпреки, че мотора беше загрял. Попитах познат с 1.3 мотор 65 коня мк2 и той сподели, че само с еднополюсови свещи тази кола работи нормално на газ 
OZZY_ написа:И аз съм единственно и само на газ и действам по сиатемата "пипай смело". Въртях делкото няколко пъти докато оцеля идеалното за мен палене и сега е ок. А колкото до свещите - приятел ми подари нови BOSCH с 3 електрода (ики както там се казват) и като ги сложих на полото, даже радиото не искаше да работиНе успях да го запаля въпреки, че мотора беше загрял. Попитах познат с 1.3 мотор 65 коня мк2 и той сподели, че само с еднополюсови свещи тази кола работи нормално на газ
![]()
п.с.
(извинявам се за неточните термини)
Имаще една особенност там за разстоянието между електродите на свещта. На колите, които се карат предимно на газ е желателно да е 0.7мм![]()
По Аутодата за AAU всички свещи са с 0.8мм разстояние на електродите. Една от свещите е Bosch W7DTC
stefan4o написа:OZZY_ написа:И аз съм единственно и само на газ и действам по сиатемата "пипай смело". Въртях делкото няколко пъти докато оцеля идеалното за мен палене и сега е ок. А колкото до свещите - приятел ми подари нови BOSCH с 3 електрода (ики както там се казват) и като ги сложих на полото, даже радиото не искаше да работиНе успях да го запаля въпреки, че мотора беше загрял. Попитах познат с 1.3 мотор 65 коня мк2 и той сподели, че само с еднополюсови свещи тази кола работи нормално на газ
![]()
п.с.
(извинявам се за неточните термини)
Имаще една особенност там за разстоянието между електродите на свещта. На колите, които се карат предимно на газ е желателно да е 0.7мм![]()
Това за свещите, дето си го написал са![]()
Да не говорим за твоя познат, дето не знае, че на Мк2 мотора 1.3 е с 55 коня, нито повече, нито по-малко, още повече, че с триелектродни свещи колата не можела да работи нормално на газПо Аутодата за AAU всички свещи са с 0.8мм разстояние на електродите. Една от свещите е Bosch W7DTC

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта