agent_kowalski написа:@achodemo какво им е на четворките като се почне от по-скъпата и кекава ходова част,повече проблеми с тоци и компютри и се стигне до дащните течове на масло от където се сетиш(най-вече при 1.4) и даващите фира скоростни кутии.иначе количката е хубава,но няма как да е по-евтина за поддръжка.
@kiik всичките неща на vw са еднакви.в смисъл фабиата е същото л*йно като полото и ибизата.първо реши каква кола искаш.основните разлики между поло(фабиа,ибиза) и голф са ужасната возия и теснотия вътре.ако това не те притеснява хубаво.ако все пак си решил да е поло погледни едно рено клио за да не си блъскаш главата с дървеното поло после като се случи да се качиш на клио някъде.
Пишеш недомислици , чул не дочул . Но аз няма да ти отговарям ,защото този спор не е предмет на тази тема.
Поздрави . На автора бих дал съвет да си намери читава ,това е трудно, четворка и хич да не гледа това поло ,ако говорим за сходни цени и години.
п.п. 1,4 мотора няма нужда от коментар изобщо. Проблемни скорости ,и то само някой , има 1,6 само. Избора за мен се свежда между бензин 1,8 и дизел 1,9 , това са моторите заслужаващи внимание. Лично мнение .
Окачването било скъпо и кекаво ..??? ти виждал ли си го изобщо на живо . Аз да ,и съм сменял по него и знам кое колко е скъпо . Толкоз