Погледни си екрана - е по това караш ти.
Погледни сега клавиатурата си - е по т'ва караме тук

Въртиш и тук, ама не толкова.
Направи градско 10-15к км по бг квартални улички и разбити булеварди, и ще видиш как става

KirilGeorgiev написа:Аз мога да помогна с адрес в Истанбул където Мейлето е 490лв ако разбира се има кой да ви го донесе а какво ще решите да си слагате си е ваша работа
zfa159 написа:Защото си с оригиналното окачване,то е доста здравоСамо че започнеш ли да сменяш с афтърмаркет части,вече редовно има нещо за смяна и все нещо потропва.
Един познат с А4 си смени цялото окачване с Lemfiorder (каквито са оригиналните за вграждане),всичко наведнъж,на куп,изкара година и половина без да се обади (30 000км) и взе да похлопва от тук от там отново
brum написа:Та да споделя последните неща които разбрах.
От Аутостар казаха, че за клуба на привържениците на VW могат да дадат по-голяма отстъпка от Киров (Киров дава 15%).
brum написа:Цитата е от друга тема, ама за същото става дума.zfa159 написа:Защото си с оригиналното окачване,то е доста здравоСамо че започнеш ли да сменяш с афтърмаркет части,вече редовно има нещо за смяна и все нещо потропва.
Един познат с А4 си смени цялото окачване с Lemfiorder (каквито са оригиналните за вграждане),всичко наведнъж,на куп,изкара година и половина без да се обади (30 000км) и взе да похлопва от тук от там отново
Т'ва и аз съм го забелязал - оригиналното е държало 10 години, тука е карано 3 и после сменено. Новото не изкарва 2 години без значение дали е Meyle HD, LEMFÖRDER или чайна-майна.
Не мога да разбера кое им е по-добро на оригналните 15 годишни шарнири от един чисто нов марков. Няма ли тука някой търговец на части да ни светне дали има някаква врътка и примерно да има носачи първо, второ и трето качество? Или някой да има логично обяснение на по-горното?
sportul написа:аз след като смених горен десен носача ми дърпа колата на ляво
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 23 госта