чат пат загрява над 90 ... и се подмокря!!! АJM 116 к.с.
- mishle84
- Автомобил:
- Двигател:
Re: чат пат загрява над 90 ... и се подмокря!!! АJM 116 к.с.
Какво значи да надува тия маркучи колко трябва да са надути ? има си напрежение в тях но .... знам ли колко ? Иначе термостата е сменян с антифриза Април месец.... термостат Берх мисля че към 15-18 лева беше антифиза Алпин .... ? Няма логика парното да е спукано а да тече само два три пъти ? както и няма логика да проверят да кажат че не еглавата а сутрин като отворя капачката да има налягане вътре...
Колкото до маркучите ще измия мотора но не виждам течове поради причината че на място няма гьолчета отдолу както и докато работи... гледам ама не виждам нямм кора под мотора сега така че би се видяло ако капне и една капка! 

mishle84 написа: както и няма логика да проверят да кажат че не еглавата а сутрин като отворя капачката да има налягане вътре...![]()
Сутрин като отиеш капачката на разширителния съд вътре по- скоро трябва да има вакуум, а не налягане.
- mishle84
- Автомобил:
- Двигател:
по - скоро малко налягане..... ще проверя днес и ще кажа! 

- kpuck0o
- Автомобил:
- Двигател:
Колега да надува значи маркучите да са твърди,когато стиснеш да не може да са огъне поне малко самия маркуч.А иначе и аз мисля,че по-скоро трябва да има вакуум в разширителя.
- mishle84
- Автомобил:
- Двигател:
еми колеги от няколко дена съм с новата кашачка и като гледам не губи антифриз.... иначе маркучите не са твърди ..... но си има налягане в тях ....
а тази сутрин като отворих капачката нямаше нищо освен леко изсъскване.....нивото си е едно и също.... но ще си сменя термостата може би както и датчика на температрата!!! а после ще видим какво ще стане ! Бладодаря за сега и ако има нещо нево ще пиша.!
Благодаря на всички

а тази сутрин като отворих капачката нямаше нищо освен леко изсъскване.....нивото си е едно и също.... но ще си сменя термостата може би както и датчика на температрата!!! а после ще видим какво ще стане ! Бладодаря за сега и ако има нещо нево ще пиша.! Благодаря на всички

Върни се в “Дизелови агрегати”