ABD написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=20031
пробвай тук, хората си разбират от работата и не са скъпчии
тук най-евтината е 75 лв.
а монтажа горе долу колко ще струва на една такава ?
Muncho написа:около 20-на лева са най-евтините аларми на илиенци.
"Който гроб копае другиму,сам пада в него!"maikalcho написа:имам един познат има доста "болезнена" аларма за крадци .... та вземаш едно парче велтер с размера на седлаката у му забиваш около 20-тина игли добре разпределени по площа ... добре ще е е велтера да е във тон с тапицерията .... слагаш го на седалката и воля ... крадеца като седне да ти краде касетофона или колата ще се изненада доста приятно... само за хората със слаба памет да внимават щото може собственика сам да падне в капана
maikalcho написа:имам един познат има доста "болезнена" аларма за крадци .... та вземаш едно парче велтер с размера на седлаката у му забиваш около 20-тина ....... игли добре разпределени по площаслагаш го на седалката и воля ... крадеца като седне да ти краде касетофона или колата
thuglife написа:пич алармата е много просто нешто тия служи само и единствено да ти отваря и затваря колата ако е със централно и за каското това е глупава работа плавашти кодове блукажи дран дран.ТИЯ СЕ ВРЪЗВА ЗА БЛОКА С БУШОНИТЕ ВСЯКА ЕДНА И АКО РЕШАТ ЗНАЯТ ЧЕ Е ТАМ И ВЛИЗА СА РЕЗАЧКИТЕ И ДЕИСТВА АКО ПАК Е НАЧИНАЕШ МУ ТРИЯБВА САМО МУЛТИЦЕТ И ПАК ИА НИАМА ВСЕКИ КОИТО ИМА ПОНЯТИЕ ОТ СЛАБОТОКОВА ИНСТАЛАЦИА МОЖЕ ДА ИА ИЗКЛЮЧИ!нияма да е случаен дори и ако знаеш каде да направиш мошче на буксата пак я няма колата не лудеи сас скапи аларми и тем подобни само каско и ништо друго колата ниама сигурност не се подвеждаите сас скапи аларми по добр си направи некоиа друга глезутика по колата отколкото скъпа аларма повиарваи ми на илиянци има ефтинин аларми имат схема просто е свалиаш бушоните намираш мигачите или фаровете намираш централното и ако искаш блукаж намираш кабела за запалването и може6 сам да я варжеш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта