мога ли да сложа диод да мига вместо аларма и има ли смисъл?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
boywalking
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот boywalking » Пон 31 юли 2006 16:41

ABD написа:http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=20031
пробвай тук, хората си разбират от работата и не са скъпчии

тук най-евтината е 75 лв.
а монтажа горе долу колко ще струва на една такава ?

Потребителски аватар
milkinis
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот milkinis » Пон 31 юли 2006 17:00

Това не е ли цена с монтажа?
Звънни и питай за всеки случай

Потребителски аватар
boywalking
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот boywalking » Пон 31 юли 2006 17:17

ааа да, видях току що, така е, цената е + монтаж....
благодаря ви много

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Пон 31 юли 2006 17:22

Не вярвам да има смисъл от такова диодче. Те са толкова брутални, че вече от нищо не им пука :evil:

Потребителски аватар
ivo8181
Автомобил: MK 4 GTI
Двигател: 1.8 TURBO

Мнениеот ivo8181 » Пет 15 сеп 2006 16:52

Слагаш си една аларма що годе добре за около 100лв и една застраховка и решаваш всички проблеми : само VW

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Съб 16 сеп 2006 23:22

Ако нямаш възможност за аларма в момента, си сложи мигащ светодиод - върши работа почти колкото алармата. :idea: :wink:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 17 сеп 2006 3:08

около 20-на лева са най-евтините аларми на илиенци.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пон 18 сеп 2006 10:45

Muncho написа:около 20-на лева са най-евтините аларми на илиенци.

Цъ къде ги видя тез аларми... според мен те не могат нищо...
лично аз гледах аларми на 45 кинта, с опции за ЦЗ двумодолни, с куп простотиики , каквито са прусъщи на нискобюджетните руларми

Пич ... имам една аларма за теб...
Ако искаш идваш до младост, давам ти я, черпиш 2 бири.. и заминаваш..
има 1 дист. и схема на връзване...
Сън 1 мисля е...

Потребителски аватар
maikalcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maikalcho » Вто 17 окт 2006 20:12

имам един познат има доста "болезнена" аларма за крадци .... та вземаш едно парче велтер с размера на седлаката у му забиваш около 20-тина игли добре разпределени по площа ... добре ще е е велтера да е във тон с тапицерията .... слагаш го на седалката и воля ... крадеца като седне да ти краде касетофона или колата ще се изненада доста приятно ;) ... само за хората със слаба памет да внимават щото може собственика сам да падне в капана :)

Потребителски аватар
тръба
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот тръба » Сря 18 окт 2006 3:49

maikalcho написа:имам един познат има доста "болезнена" аларма за крадци .... та вземаш едно парче велтер с размера на седлаката у му забиваш около 20-тина игли добре разпределени по площа ... добре ще е е велтера да е във тон с тапицерията .... слагаш го на седалката и воля ... крадеца като седне да ти краде касетофона или колата ще се изненада доста приятно ;) ... само за хората със слаба памет да внимават щото може собственика сам да падне в капана :)
"Който гроб копае другиму,сам пада в него!" :012: mhihi

Потребителски аватар
lz1kka
Автомобил: Audi S7
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lz1kka » Сря 18 окт 2006 8:48

При всички положения е по-добре от нищо а и не виждам как ще разберат, че е само имитация ако не решат да разбиват...

И междо другото... Имаш великолепен аватар ;) Как и е името на тази девойка? :lol:

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Сря 18 окт 2006 9:47

maikalcho написа:имам един познат има доста "болезнена" аларма за крадци .... та вземаш едно парче велтер с размера на седлаката у му забиваш около 20-тина ....... игли добре разпределени по площаслагаш го на седалката и воля ... крадеца като седне да ти краде касетофона или колата :)

Това съм го чувал,но с рибарски кукички,като гепи контрата :horror: ..
Само да не забравиш,щото :001:

thuglife
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот thuglife » Съб 28 окт 2006 11:15

наи лесния начин е да си вържеш плафона към клаксона и да сложиш едно реленце сас закъснение да не спре като затвориш вратат и едно ключе да го пускаш и спираш за какво ти е диод! незнам пробваи аз преди имах жигула и така биях го направил дори и на резервоара сложих клиюче!опитаи ако не стане тогава лудеи сас платки диоди и т.н. :wink:

thuglife
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот thuglife » Съб 28 окт 2006 11:37

пич алармата е много просто нешто тия служи само и единствено да ти отваря и затваря колата ако е със централно и за каското това е глупава работа плавашти кодове блукажи дран дран.ТИЯ СЕ ВРЪЗВА ЗА БЛОКА С БУШОНИТЕ ВСЯКА ЕДНА И АКО РЕШАТ ЗНАЯТ ЧЕ Е ТАМ И ВЛИЗА СА РЕЗАЧКИТЕ И ДЕИСТВА АКО ПАК Е НАЧИНАЕШ МУ ТРИЯБВА САМО МУЛТИЦЕТ И ПАК ИА НИАМА ВСЕКИ КОИТО ИМА ПОНЯТИЕ ОТ СЛАБОТОКОВА ИНСТАЛАЦИА МОЖЕ ДА ИА ИЗКЛЮЧИ! :wink: нияма да е случаен дори и ако знаеш каде да направиш мошче на буксата пак я няма колата не лудеи сас скапи аларми и тем подобни само каско и ништо друго колата ниама сигурност не се подвеждаите сас скапи аларми по добр си направи некоиа друга глезутика по колата отколкото скъпа аларма повиарваи ми на илиянци има ефтинин аларми имат схема просто е свалиаш бушоните намираш мигачите или фаровете намираш централното и ако искаш блукаж намираш кабела за запалването и може6 сам да я варжеш :wink:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Съб 28 окт 2006 12:12

thuglife написа:пич алармата е много просто нешто тия служи само и единствено да ти отваря и затваря колата ако е със централно и за каското това е глупава работа плавашти кодове блукажи дран дран.ТИЯ СЕ ВРЪЗВА ЗА БЛОКА С БУШОНИТЕ ВСЯКА ЕДНА И АКО РЕШАТ ЗНАЯТ ЧЕ Е ТАМ И ВЛИЗА СА РЕЗАЧКИТЕ И ДЕИСТВА АКО ПАК Е НАЧИНАЕШ МУ ТРИЯБВА САМО МУЛТИЦЕТ И ПАК ИА НИАМА ВСЕКИ КОИТО ИМА ПОНЯТИЕ ОТ СЛАБОТОКОВА ИНСТАЛАЦИА МОЖЕ ДА ИА ИЗКЛЮЧИ! :wink: нияма да е случаен дори и ако знаеш каде да направиш мошче на буксата пак я няма колата не лудеи сас скапи аларми и тем подобни само каско и ништо друго колата ниама сигурност не се подвеждаите сас скапи аларми по добр си направи некоиа друга глезутика по колата отколкото скъпа аларма повиарваи ми на илиянци има ефтинин аларми имат схема просто е свалиаш бушоните намираш мигачите или фаровете намираш централното и ако искаш блукаж намираш кабела за запалването и може6 сам да я варжеш :wink:

и през докато намериш квот ти трябва, то се съмнало.. и собственика тръгва на работа ;)

Върни се в “Направи си сам!”