ABF + Шрик вал(ове) въпроси?

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
Iago
Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
Двигател: B8444S

Re: ABF + Шрик вал(ове) въпроси?

Мнениеот Iago » Пет 02 дек 2011 7:41

Vizor написа:.. а и това, че 25 коня са 20 на колелата.. недей си го мисли така да не стане като отидеш на диното да се чудиш що си изкарал 10, а не 20 mhihi Остави машината да реши спора за конете колко са били и колко са после ;)
Това за конете е мое размишление.. а може би 20 коня на колелата са дори по малко от 25 на мотора :Mr Green Fun Не знам а и хич не ме интересува.. Проценти, загуби, сметки.. не е важно. И това че машината ще реши конете.. много ясно аз не се правя на Тошко, просто споделям какво съм прочел. Не съм бил там, не ги познавам момчетата, не искам да споря за чужди проекти...

Идеята ми беше ако някой е попадал на онези проекти по чуждите форуми и ги е реализирал в България да сподели.. грам не ми се водят спорове за чужди проекти :да:

Потребителски аватар
negodnika
Автомобил: Golf MK II GTI+GL
Двигател: PB+EZ
Контакти:

Мнениеот negodnika » Пет 02 дек 2011 13:51

Виж в този форум http://clubgti.com/ има много 16ки с валове и хората ги карат по писти, там ще намериш каквото ти трябва и да, има проблем ABF-a със стоковата електоника с агресивните валове!

Последна промяна от negodnika на Пет 02 дек 2011 13:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 02 дек 2011 13:53

съжалявам колега просто съм прочел изречението по грешен начин :)

Потребителски аватар
Iago
Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
Двигател: B8444S

Мнениеот Iago » Пет 02 дек 2011 18:58

negodnika написа:Виж в този форум http://clubgti.com/ има много 16ки с валове и хората ги карат по писти, там ще намериш каквото ти трябва и да, има проблем ABF-a със стоковата електоника с агресивните валове!
Аз след четене в clubgti.com/forum/-а започнах да се интересувам за валовете колега :wink: И май ще го обърна из корени.. докато намеря най-доброто решение спрямо моите възможности :Mr Green Fun :да:

визоре, няма ядове. :wink:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Пет 02 дек 2011 21:14

Карай си така колата не си давай парите за глупости.
Изпускателен колектор, ако колата е от по-новите АБФ-фи изобщо не ти трябва,сменил съм 3 общо с оригиналния.
Дори и да качиш 10-15коня разликата с преди ще е минимална.
По-добре събери парици и направо турбо да става едно колекторче, едно малко Т3 турбо, дюзи, кулер, разреждане на мотора, генерация и съединител и ще си караш безгрижно 240-270коня кола с нормален разход, празен ход и няма да звучи като пробита тенекия като даваш газ.

Другия вариант е азот един шот 50к.с. и ще си много доволен и със сигурни 50коня в повече. :lol:

Върни се в “Силов тунинг”