Утайник на парното Поло 98г

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Pundio
Автомобил:
Двигател:

Утайник на парното Поло 98г

Мнениеот Pundio » Пет 18 ное 2011 18:49

Колеги извинявам се, ако темата я има или много е говорено по нея, но нещо не можах да се оправя с търсачката. Проблема ми е че ми счупиха едното ребро на решетката на парното на централната конзола и парчето е паднало вътре. Искам да да го изкарам и да го залепя, че стои много грозно. На морга ще ме накарат да си купя цялата конзола, което според мен няма смисъл само за една решетка. благодаря предварително и много безаварийни километри!!!! :beer

Потребителски аватар
ventotdi
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: ALH 1998

Re: Утайник на парното Поло 98г

Мнениеот ventotdi » Пет 18 ное 2011 23:21

и аз съм същия само където аз изтървах една видия вътре и сега като въртя клапите за духане на прозореца ,краката или челно се чува как тази видия се разхожда вътре и се изнервям вече, а табло заради една видия няма да смъкна !

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Съб 19 ное 2011 21:08

метални работи може да извадите с едни дълги пружини с магнитче на края(има ги по левчетата с оранжева дръжка)аз не металните само разглобяване

Pundio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pundio » Нед 20 ное 2011 13:05

То се е видяло че ще е разглобяване, но искам да ме насочите кое се сваля, за да не смъкна цялото табло и да счупя нещо. Не знам централната конзола как е хваната, ако е на щипки къде са те и как да я махна без да ги счупя, защото после още повече ще ме е яд ако ми дрънчи на ниски обороти.

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonimko » Пон 21 ное 2011 14:18

Централната конзола е с две види под средните духалки и две види отдолу като махнеш барчето а също управлението на парното се държи на нея четири види и ключетата за ел стъклата още две види за да я извадиш първо махаш духалките отвиваш видите махаш копчетата за нагреватела и аварийните и АВс-а ако имаш след това касетофона като махнеш панела които е на врътките отвиваш четирите види държащи парното тогава се виждат и тези за стъклата отвиваш ги махаш копчетата за управлението им запалката и пепелника после барчето под кожуха на ск лост две гаики за 10ключе и видата насреща в ниското после отдолу близо до парното с къса отверка отвиваш двете долни види ако не са счупени преди теб и чак тогава махаш централната конзола

Pundio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pundio » Съб 03 дек 2011 19:18

много ти благодаря колега за подробното обяснение, ще трябва като ми остане малко време да се заема да го направя че много ме дразни така. Поздрави!!! :beer :beer :beer :beer

Потребителски аватар
rapo_vd
Автомобил: VW PASSAT
Двигател: AVF 2002

Мнениеот rapo_vd » Нед 04 дек 2011 9:08

И мойте ребра бяха паднали, изкарах ги като затворих другите духалки и пуснах парното на 4 :D и те изхвърчаха.

Върни се в “Направи си сам!”