Във всяко стадо си има мърша има и черна овца,ама когато се борави с човешки живот,айде да е по-сериозно !
Изгубих много близка моя приятелка,по лекарска грешка.Операция от апандисит и не се събуди от анестезията...а беше такъв човек...Личен случай-отивам в болницата с бъбречна криза (според мен) казах им че съм с бъбречна криза сложиха ме да легна,мериха ми кръвното и пратиха баща ми да купи лекарства,защото имали бусколизин ?!?!

Ок,няма пари,ама чак пък да няма обикновени аналгитици...А докато аз се гърчих,никой не провери дали е бъбречна криза или нещо друго,а глупавата лекарка,обясняваше на внучето си,как да си стопли ядене по телефона

Много се бях изнервил.
На моята,сестра и ми звъни в 3 през нощта,пред частната поликлиника,стои с дъщеря си (4 год) и не идва лекарка,защото нямала 50 лв. в нея да я прегледа
Това не е ли пак лекарска простотия ?
Разбира се,че има невероятни професионалисти,наистина има и страшно кадърни,човечни,добри и коректни хора и лекари,ама много станаха случаите напоследък.
Не може да има чак толкова нещастни случаи.
А тия,които идват сега,алкохолизирани и малоумни,неуки стажанти.Лично познавам 2 кифли,които толкова много им сипах,като разбрах,че са си платили да влязат в медицинския,защото "парите са там"...аз ако бях на тяхно място и човек ми говори така,щях да се самоубия !
Жокер,евала ти на професионализма,ама има една приказка - покрай сухото,гори и мокрото.
Стефанчо - ОК,ама тогава изобщо да не плащаме здравни осигуровки ? Като ще давам в частната,мога да ги дам,без да съм здравно осигурен ?
Пак нещата отиват върху циганите,които изглеждаме и изхранваме.