TiL написа:Ако дам на рибките парченце ябълка дали ще проявят интерес?
Анцитрусите може би..но едва ли

TiL написа:Ако дам на рибките парченце ябълка дали ще проявят интерес?
TiL написа:Ми сегашния ми аквариум е купуван, а преди си бях стъкнал 35-40литров и до последно си беше здрав. Уте ще пробвам аквариума дали ще пропуща пак, но определено искам нов по-голям![]()
Едит:
Мисля, че от 14:30 до 21:00 му стига на силиконаВече напълних аквариума и пуснах рибките. Близо 20мин. не се е появил теч и дано не се появи. А иначе ми се върти в главата да поръчам да ми нарежат 10мм стъкло, и да си стъкна нещо стотина литрово
Обаче ще трябва да изчакам да позаделя някой лев за стъкларията и като хода до Хасково да си накупя и помпички, филтри...
TiL написа:Колегиииираждат ми се бебета(гупи)
И пак съм неподготвен... нямам родилка и ползвам алтернативни съдове
TiL написа:Тея рибки са болест! Я кажете каква е тая трева в аквариума на колегата http://www.vwclub.bg/forum/download/file.php?id=139362&mode=view Много добре стои. Замислил съм да взема 100л аквариум... Каква помпичка(таз де прави мехурчета) и какъв филтър ще ми препоръчате? И при наличието на филтър как трябва да се сменя водата?
TiL написа:А тез водните цветя какви са? На мен ми мяса на смрадлика(тетра) това нискотоМного добре стои и задължително ще си взема такова
TiL написа:Само да метна два бързи въпроса :>
Някъде бях чел, че е добре малките да се захранят с жълтък от яйце. вярно ли е?
Днеска ходих до една рекичка и събрах малки камъчета за аквариума с големите риби. Та слой от един пръст стига ли?
k_garchev написа:А с кварцовия пясък,няма ли да е пак трудно?С какво сифонирате?На мен постоянно ми засмуква малките камъчета!
hooligans написа:Е ти с тва маркуче нищо не правиш бре![]()
Земи си един сифон от 2 лв и си ти
TiL написа:http://aquariumbg.com/statii.php?statia=36 По тоз начин ли се смята колко литра е аквариума ни? И що да не драсна една програмка на C за домашна работа която да изчислява литрите
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта