Централно на багажника - как?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- passat 1.8 adz
- Автомобил:
- Двигател:
Централно на багажника - как?
Колата е Пасат 1995. Имам централно на 4-те врати, свързано с алармата, но незнайно защо нямам на багажника. Как или къде може да се направи централното да отключва и багажника и имате ли идея какви пари ще е?
- passat 1.8 adz
- Автомобил:
- Двигател:
- passat 1.8 adz
- Автомобил:
- Двигател:
- passat 1.8 adz
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:ключалката за централно на пасата е с по особена конструкция от тази, която няма да се закача към централно. трябва да си смениш ключалката и ще стане (+още една машинка разбира се).
всичко това важи за колите които НЯМАТ заводско централно(пневматично) а са с донасаждано електрическо!
Оказа се прав - ходих на алармаджия и той каза, че това е причината. Описа ми каква трябва да е ключалката, за да пасне за нея централно. Знае ли някой какви пари излиза такава ключалка? За централното по-натам ми искат 25 лева. Това добре ли е?
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
Колега аз съм с Б4 комби,с централно навсякъде, бяха се опитали да разбиват багажника и бяха бастисали всичко каквото могат, но за късмет, не са успели. с 300 зора си намерих ключалка от арабите на симеон, не беше 1 към 1 с мойта но разглобих ги и сглобих една цяла
та моя съвет е да се разходиш по симеон, най добре иди с колата да им покажеш за каква кола искаш части, защото посмъртно не успях да убедя арабина че това не е шукар б3 а е б4

та моя съвет е да се разходиш по симеон, най добре иди с колата да им покажеш за каква кола искаш части, защото посмъртно не успях да убедя арабина че това не е шукар б3 а е б4