Централно на багажника - как?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
passat 1.8 adz
Автомобил:
Двигател:

Централно на багажника - как?

Мнениеот passat 1.8 adz » Нед 17 сеп 2006 17:12

Колата е Пасат 1995. Имам централно на 4-те врати, свързано с алармата, но незнайно защо нямам на багажника. Как или къде може да се направи централното да отключва и багажника и имате ли идея какви пари ще е?

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 17 сеп 2006 17:26

нали знаеш че ако ти е заключен багажника с ключа,неможе да се отключи от централното...сигурен ли си че при теб не е това причината да не можеш да го отваря?

Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Нед 17 сеп 2006 18:51

Завърти ключа най-наляво и го извади. При мен така се пуска централното на багажника. Но от време на време се спича и отваря когато му е кеф :roll:

Потребителски аватар
passat 1.8 adz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat 1.8 adz » Нед 17 сеп 2006 19:17

Ludia написа:нали знаеш че ако ти е заключен багажника с ключа,неможе да се отключи от централното...сигурен ли си че при теб не е това причината да не можеш да го отваря?

не е това за нещастие, пробвал съм го :(

Потребителски аватар
passat 1.8 adz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat 1.8 adz » Нед 17 сеп 2006 19:21

mishu написа:Но от време на време се спича и отваря когато му е кеф :roll:

виж, това не знаех - утре ще погледна дали въобще има някъкво устройство вътре

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 17 сеп 2006 19:34

ключалката за централно на пасата е с по особена конструкция от тази, която няма да се закача към централно. трябва да си смениш ключалката и ще стане (+още една машинка разбира се).
всичко това важи за колите които НЯМАТ заводско централно(пневматично) а са с донасаждано електрическо!

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Нед 17 сеп 2006 20:47

А не може ли да си сложи един електромагнит и да си го отваря с бутон от купето или дистанционното на алармата ако има такова,щото не всички имат.По яко става и си затапва ключалката.

Потребителски аватар
passat 1.8 adz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat 1.8 adz » Пет 22 сеп 2006 16:36

vaskoto1 написа:ключалката за централно на пасата е с по особена конструкция от тази, която няма да се закача към централно. трябва да си смениш ключалката и ще стане (+още една машинка разбира се).
всичко това важи за колите които НЯМАТ заводско централно(пневматично) а са с донасаждано електрическо!

Оказа се прав - ходих на алармаджия и той каза, че това е причината. Описа ми каква трябва да е ключалката, за да пасне за нея централно. Знае ли някой какви пари излиза такава ключалка? За централното по-натам ми искат 25 лева. Това добре ли е?

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Пет 22 сеп 2006 18:07

Колега аз съм с Б4 комби,с централно навсякъде, бяха се опитали да разбиват багажника и бяха бастисали всичко каквото могат, но за късмет, не са успели. с 300 зора си намерих ключалка от арабите на симеон, не беше 1 към 1 с мойта но разглобих ги и сглобих една цяла :)

та моя съвет е да се разходиш по симеон, най добре иди с колата да им покажеш за каква кола искаш части, защото посмъртно не успях да убедя арабина че това не е шукар б3 а е б4

Върни се в “Направи си сам!”