Проблем може би ? Нов съединител голф3 110тди
Re: Сменен Съеденител.
колега когато се сваля ск.кутия двигателя се пуска да провисне малко на долу от страна на ск.кутия и най често се къса вакум маркучето на турбото.огледай си маркучетата за жакум и няма пасване на саединител.
- ivsnara
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: Дизел
qncho написа:колега когато се сваля ск.кутия двигателя се пуска да провисне малко на долу от страна на ск.кутия и най често се къса вакум маркучето на турбото.огледай си маркучетата за жакум и няма пасване на саединител.
Ясно много противоречиви мнения и е много трудно така ще проверя тези дни за вакумните маркучета .Ако се закачи на компютър дали ще може да се разбере дали има някакъв проблем дали губи налягане накъде или има някакво забавяне,благодаря предварително.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
muns61 написа:При съединител няма такова нещо като напасване, щом не са вкопани огледален и притискателен диск. Ако пък са нови - абсурд!
Всичко друго е монтьорски фолклор.

- boqnov_83
- Автомобил: VW GOLF MK3
- Двигател: AFN
Re: голф 3 тди 110 - Сменен Съеденител.
Преди няколко месеца и на мен ми се наложи да сменя съединителя.Понеже и маховика беше заминал се наложи да го подменя.Закупих комплект включващ плътен маховик,притискателен диск,феродов диск и аксиален лагер.Селед ремонта не съм усетил колата да върви по слабо,а напротив.Колата е голф3 TDI(AFN).
- golf_III_2e
- Автомобил:
- Двигател:
Преди време сменях съединител на такъв голф и този на когото беше голфа донесе комплект(обикновен маховик феродов и притискателен диск на валео) цената била наполовина на оригиналния,разлика във вървенето нямаше,а този заместител на оригиналния го има в Кристо Колев.
- ivsnara
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: Дизел
Някакви идеи къде в Бургас бих могъл да го закарам да ми го закачат на компютър и да ми кажат дали губи налягане или има някакво забавяне или всичко е наред?
Върни се в “Дизелови агрегати”