Здравейте колеги шофьори !
Аз собствено, от Май 2010г. съм горд собственик на Пасат тройка комби (Б4 мисля по тук показаната класификация). От тогава до сега го търкалях със зимните Сава, кито си бяха на него и още тогава не бяха пърава младост ,което много добре знам, че не е никак хубаво. Та тази есен реших и аз да се обзаведа с нови зимни гуменца. След преглед на цените и собствения бюджет се разбра, че ще е нещо от средният клас.
След дълго събиране на мнения от хора и форуми стигнах до дилемата
Клебер или Гиславед.
Първите съм ги тествал за малко на мокър път (със служебното Поло)и ми се сториха добри, но не знам как са на сняг и киша. Вторите много ми ги хвали един колега, но му нямам много вяра като шофер.
Знам, че тази тема е вече дискотирана и има много мнения, повечето от които прегледах, но в тях сравнението е м/у Клебер и по-старите модели на Гиславед, Nord*FROST и EURO*FROST 3, едните вече ги няма на пазара, а за другите чух и отрицателни мнения, най-вече за издържливост и поведение на мокро.
Молбата ми е за мнения относно EURO FROST 5 на Гиславед, като и сравнвение м/у Клебера и последните два модела на Гиславед.
Извинявам се за дългият пост и ще съм безкрайно благодарен за всички
добронамерени мнения и съвети.
Предварително благодаря
Едно уточнени, вече съм решил, че ще е една от двете марки, моля не ме хвърляите в още по-голямо затруднение с други такива.