tisho_psg написа:Аз съм за по-висока разрешена скорост (дори и над 140),за по-хубави магистрали,за по-висок стандарт на живот,за по-млад автопарк и т.н.
Чудя се на хора дето им пречи по-висока разрешена макс. скорост. Тия скорости все пак не са задължителни,никой не може да ме кара да летя с 160 с моя стар таралясник.
Последната 7-ма серия на БМВ с автоматик върви със 120км/ч с 900 оборота на двигателя! Защо да се мъчи тая кола (и много други по-нови коли) заради комплексите на някой дето ги е страх или не искат да се кара по-бързо?
icoico написа:tisho_psg написа:Аз съм за по-висока разрешена скорост (дори и над 140),за по-хубави магистрали,за по-висок стандарт на живот,за по-млад автопарк и т.н.
Чудя се на хора дето им пречи по-висока разрешена макс. скорост. Тия скорости все пак не са задължителни,никой не може да ме кара да летя с 160 с моя стар таралясник.
Последната 7-ма серия на БМВ с автоматик върви със 120км/ч с 900 оборота на двигателя! Защо да се мъчи тая кола (и много други по-нови коли) заради комплексите на някой дето ги е страх или не искат да се кара по-бързо?
На мен ми пречи.Като тръгна да изпреварвам колона камиони с леко превишена скорост(споменатите 140 км/ч.)любимата картинка в огледалата ми са дългите фарове на тиквеника с БМВ-то дето ме наближава с 220 щото колата му се мъчела на по-ниска скоростИ тая простотия:
„Нека да си кажем истината: ...кой кара на магистралата със 120 км? Просто новите автомобили не могат да отидат да 5-6 скорост на тази магистрала и стоят катаджии и ги глобяват”...
я изтърсва пред БТВ министър-председателят ,който има фобия от тунела "Траянови врата" и скоро не е слизал от хеликоптера ,щото щеше да знае ,че по това което той си мисли ,че е магистрала масово нормалните хора карат със 120-130 км/ч. Ма тоя хептен изтрещял ,к'ви нови автомобили к'ви пет лева
pe6kata написа:Май опира до манталитет- "против съм, щото колата ми не вдига 140 или не карам с повече от 100, за какво ми е..." и дай да не се приеме. И с огромно задовоство ще гледаш как тия я дето карат ес класи и седмици се чудят коя предавка да ръгнат- преебани гъзари... Пиша с огромно отвращение м/у другото...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта