! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
burkov2
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот burkov2 » Нед 18 дек 2011 22:24

hooligans написа:
burkov2 написа:http://www.youtube.com/watch?v=caw9_jO2dhw

мисля че коментарите са излишни

Аз мисля, че ситуацията е на кантар mhihi

Някъде към 92-3км/ч ми се виждат на мене mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 18 дек 2011 22:26

burkov2 написа:
hooligans написа:
burkov2 написа:http://www.youtube.com/watch?v=caw9_jO2dhw

мисля че коментарите са излишни

Аз мисля, че ситуацията е на кантар mhihi

Някъде към 92-3км/ч ми се виждат на мене mhihi

На мен ми се вижда, че караш с толко и снимаш табло и рейс и те така :Mr Green Fun

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Нед 18 дек 2011 22:33

ktamen написа:Целта на легналите полицаи е да ограничат скоростта до 40, а не до 4. Има много рейсъри дето си карат със 100 в населените места, точно заради такива са измислени легналите полицаи.
Няколко пъти ми се е случвало да изпреваря някой на легнал полицай и спра на пешеходната пътека след десетина метра, а той да ме изпревари на пешеходната пътека без да му пука за пешеходците.

Колега, виждам, че си от София...Предлагам някой път да ни демонстрираш как през голяма гърбица се минава с 40км/ч ...
Ако караш джипка със спортно окачване става ....Интересно ми е чисто технически как става тази работа..Защото не съм се качил на коли от вчера, от 12-13г се занимавам и с офроуд та...са ми ясни леко нещата ..
Да не говорим, че пред училище пълно с пресичащи малчогани да летиш с 40 е ...немам думи , 40км/ч за някои улички си е прекалено висока скорост ... scare :horror:

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Нед 18 дек 2011 22:51

ktamen написа: Има такива, на които и аз намалям до 5км/ч.

Това съм го писал на предишната страница, не го ли прочетохте. Ако лежащите полицаи са достатъчно ниски тогава ги минавам с 40.
Всеки ден минавам по два пъти през една съседна уличка и на лежащия полицай на нея изобщо не намалям защото така или иначе не вдигам повече от 30. Нищо че уличката е достатъчно дълга и лежащия полицай е в единия и край. По тихите квартални улички рядко вдигам повече от 40, без значение дали има или няма лежащи полицаи.
За изпреварването на лежащ полицай, за което писах имах предвид лежащ полицай на 4лентово платно с по две ленти във всяка посока и аз и изпреварвания се движим в различни ленти още преди лежащия полицай.
Ако някой иска да го повозя с 40 през гумен (или асвалтов, но по мой избор) полицай да ме потърси на лични.

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Нед 18 дек 2011 22:55

с 10 км минавам(тия гумените)...скъпи ни са предниците кво да правиш... :Mr Green Fun

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Нед 18 дек 2011 23:33

Благовест написа:с 10 км минавам(тия гумените)...скъпи ни са предниците кво да правиш... :Mr Green Fun

Тия гумените са измислени да ги минеш с 40 км/ч, колите също са измислени да нямат проблеми с те тия гърбици, аман от рейсъри дето ги "носят" през легналите полицаи

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Нед 18 дек 2011 23:38

Петър Петров написа:
Благовест написа:с 10 км минавам(тия гумените)...скъпи ни са предниците кво да правиш... :Mr Green Fun

Тия гумените са измислени да ги минеш с 40 км/ч, колите също са измислени да нямат проблеми с те тия гърбици, аман от рейсъри дето ги "носят" през легналите полицаи

Пич, гумените ок, но я мини по някой нов асфалтов?
С 20 :screwy
ул. Жулио Кюри, успех и ако може да снима някой mhihi

Петър Петров
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Петър Петров » Нед 18 дек 2011 23:44

hooligans написа:
Петър Петров написа:

:D Аз там работа нямам :lol:
Тия новите асфалтовите заслужават съд, да ги ева

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 19 дек 2011 0:22

Един убавец преди време така със засилка отскочи от легнал полицай, че събра 4-5 коли на паркинга до пътя :Mr Green Fun

А сега покрай празниците идиотите са се концетрирали около моловете... За съжаление всеки ден имам работа в мола на цариградско и през почивните дни там е като учебен полигон - някои се учат на тръгване, други на маневриране, трети на паркиране ... :bishop

И друго нещо, което забелязвам - хората масово не знаят какво означава "ускорителна лента" и дали има почва у нас! Явно тези неща вече не се преподават на курсовете.. ама поне 2те непрекъснати линии би трябвало да подсказват за какво иде реч :beat_butt2 .

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пон 19 дек 2011 0:28

Muncho написа:Един убавец преди време така със засилка отскочи от легнал полицай, че събра 4-5 коли на паркинга до пътя :Mr Green Fun

А сега покрай празниците идиотите са се концетрирали около моловете... За съжаление всеки ден имам работа в мола на цариградско и през почивните дни там е като учебен полигон - някои се учат на тръгване, други на маневриране, трети на паркиране ... :bishop

И друго нещо, което забелязвам - хората масово не знаят какво означава "ускорителна лента" и дали има почва у нас! Явно тези неща вече не се преподават на курсовете.. ама поне 2те непрекъснати линии би трябвало да подсказват за какво иде реч :beat_butt2 .

Въпроса с ускорителните ленти е много болен... масово се правят глупости... някой хора просто смятат, че когато не пипат газта са образцови водачи :screwy

Последна промяна от hooligan_sk на Пон 19 дек 2011 0:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hooligans

Мнениеот hooligans » Пон 19 дек 2011 0:33

hooligan_sk написа:
Muncho написа:...

са образчови водачи

Образцови колега :beat_butt2

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 19 дек 2011 0:45

На мен бавното тръгване на предния не ми е особен проблем.. обикновено така разпределям времето си, че да не бързам.

За ускорителните ленти имам предвид, че някои спират на завоя, други от главния път пък директно влизат в ускорителната лента.. а може всъщност да са и едни и същи :063: . Примери бол - редовно ме освиркват разни дето искат да ходят за сандалки в мола като се "възползвам" от ускорителната лента на кръстовището на Йерусалим и Цариградско посока Пловдив ( това е в СФ ). Или пък като се качват от Ал. Малинов на Цариградско пак посока ПЛ... кара, кара и точно преди Цариградско скочи на кучките :screwy

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пон 19 дек 2011 0:49

Muncho написа:На мен бавното тръгване на предния не ми е особен проблем.. обикновено така разпределям времето си, че да не бързам.

За ускорителните ленти имам предвид, че някои спират на завоя, други от главния път пък директно влизат в ускорителната лента.. а може всъщност да са и едни и същи :063: . Примери бол - редовно ме освиркват разни дето искат да ходят за сандалки в мола като се "възползвам" от ускорителната лента на кръстовището на Йерусалим и Цариградско посока Пловдив ( това е в СФ ). Или пък като се качват от Ал. Малинов на Цариградско пак посока ПЛ... кара, кара и точно преди Цариградско скочи на кучките :screwy

Тази ускорителна лента е по-особена... и аз усвирквам там понякога, защото тази лента специално си иска СЕРИОЗНО ускорение за да не засичаш и пречиш :beer

ПП: там като излизам си разтривам турбината да не вземе да се затлачи mhihi

Потребителски аватар
burkov2
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот burkov2 » Пет 23 дек 2011 9:51

hooligans написа:
Петър Петров написа:

За тези на ул. Жулио Кюри винаги съм си мислел че просто бордюри да бяха наредили, все същия щеше да е ефекта :D (и толкова са остри че за скокче с колелото даже не стават :( :Mr Green Fun )

Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bugster » Пет 23 дек 2011 15:33

Браво на колегата!!
Днес в пиков час до лъвов изпревари (като влезе в насрещната лента) цялата колона и спря почти в насрещното, че нямаше къде да се набута в колоната.
При все че поради ремонти там в този участък са само по една лента за движение......
Стикера му на клуба (от старите) беше от баш големите на задния прозорец и лъщеше дори и отдалеч.
Просто нямам думи - нагло и срамно за клуба.
Син гоуф 3 с номер 5757.
Търсачката го разкри кой е :не:
Прикачени файлове
zzz.jpg

Върни се в “Пътеводител”