hooligans написа:burkov2 написа:http://www.youtube.com/watch?v=caw9_jO2dhw
мисля че коментарите са излишни
Аз мисля, че ситуацията е на кантар
Някъде към 92-3км/ч ми се виждат на мене

hooligans написа:burkov2 написа:http://www.youtube.com/watch?v=caw9_jO2dhw
burkov2 написа:hooligans написа:burkov2 написа:http://www.youtube.com/watch?v=caw9_jO2dhw
Някъде към 92-3км/ч ми се виждат на мене
ktamen написа:Целта на легналите полицаи е да ограничат скоростта до 40, а не до 4. Има много рейсъри дето си карат със 100 в населените места, точно заради такива са измислени легналите полицаи.
Няколко пъти ми се е случвало да изпреваря някой на легнал полицай и спра на пешеходната пътека след десетина метра, а той да ме изпревари на пешеходната пътека без да му пука за пешеходците.
ktamen написа: Има такива, на които и аз намалям до 5км/ч.
Благовест написа:с 10 км минавам(тия гумените)...скъпи ни са предниците кво да правиш...
Петър Петров написа:Благовест написа:с 10 км минавам(тия гумените)...скъпи ни са предниците кво да правиш...
Тия гумените са измислени да ги минеш с 40 км/ч, колите също са измислени да нямат проблеми с те тия гърбици, аман от рейсъри дето ги "носят" през легналите полицаи
hooligans написа:Петър Петров написа:Благовест написа:с 10 км минавам(тия гумените)...скъпи ни са предниците кво да правиш...
Тия гумените са измислени да ги минеш с 40 км/ч, колите също са измислени да нямат проблеми с те тия гърбици, аман от рейсъри дето ги "носят" през легналите полицаи
Пич, гумените ок, но я мини по някой нов асфалтов?
С 20![]()
ул. Жулио Кюри, успех и ако може да снима някой
Muncho написа:Един убавец преди време така със засилка отскочи от легнал полицай, че събра 4-5 коли на паркинга до пътя![]()
А сега покрай празниците идиотите са се концетрирали около моловете... За съжаление всеки ден имам работа в мола на цариградско и през почивните дни там е като учебен полигон - някои се учат на тръгване, други на маневриране, трети на паркиране ...![]()
И друго нещо, което забелязвам - хората масово не знаят какво означава "ускорителна лента" и дали има почва у нас! Явно тези неща вече не се преподават на курсовете.. ама поне 2те непрекъснати линии би трябвало да подсказват за какво иде реч.
hooligan_sk написа:Muncho написа:...
са образчови водачи
Muncho написа:На мен бавното тръгване на предния не ми е особен проблем.. обикновено така разпределям времето си, че да не бързам.
За ускорителните ленти имам предвид, че някои спират на завоя, други от главния път пък директно влизат в ускорителната лента.. а може всъщност да са и едни и същи. Примери бол - редовно ме освиркват разни дето искат да ходят за сандалки в мола като се "възползвам" от ускорителната лента на кръстовището на Йерусалим и Цариградско посока Пловдив ( това е в СФ ). Или пък като се качват от Ал. Малинов на Цариградско пак посока ПЛ... кара, кара и точно преди Цариградско скочи на кучките
hooligans написа:Петър Петров написа:Благовест написа:с 10 км минавам(тия гумените)...скъпи ни са предниците кво да правиш...
Пич, гумените ок, но я мини по някой нов асфалтов?
С 20![]()
ул. Жулио Кюри, успех и ако може да снима някой
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта