Значи като цяло очаквам да се счупи нещо, но не знам какво
Принципно имам няколко предложения,но...
Първо да обясня проблема. Докато карах и изведнъж колата "спря" да върви, принципно си и давам газ, така съм си свикнал да я карам. В един момент на първа след 2000 оборота се появи един шум, общо взето се усеша и някаква вибрация, но не мога да разбера от къде. Получава се едно заглъхване и колата не набира както обикновенно, отделно, че ако дам газ да набере шума за засилва и колата набира, но значително по-бавно от преди. Така нареченото притрисане се получава най-вече на 1-ва и втора, се ми се струва, че е съединителя. Сега въпроса е, че мисля, ако е от него би трябвало само при потегляне да го има, или поне докато съм го натиснал. Тръгвам първа, пуснал съм съединителя и ако дам по-рязко газ се получава някак все едно приплъзва нещо, чува се шумът и притрисането. Другото мислех да не е хидравликата нещо, че когато завивам на дясно най-вече се чива пак този шум, все едно ми стърже гумата в калника, или нещо подобно
Някакви идеи какво може да е?

могат да бъдат директно заключени, вместо някой да се старае да намери информация за автомобила, за който питате и след това да ви промени заглавието според правилата.