stefan4o написа:Милене не е баш тъй за светлата част на деня. В момента изискванията са да се кара денонощно с включени светлини. Т.е. автоматично за неизправни светлини отнасяш фиш или акт, независимо дали е ден или нощ. Човекът е нямал крушка у себе си - правилно си е отнесъл глобата. То по таз логика - Ами нямам ГО, ама ей там на 30м. правят, чакайте да ида да си направя и ще дойда, не ми пишете акт, че карам без ГО.
Стефане ,не защитавам колегата където няма резервна крушка.Искам да кажа ,че ако е имал и не може да си я смени ,а трябва да отиде до сервиз - редно ли е да бъде глобен като се има предвид че е ден и може да се предвижи до сервиза без да създава предпоставки за ПТП.Ами ако караш през деня лятото с пуснати фарове и КАТ те гепи с изгорял - да му помаха за здравей или е редно пак да го спре и ПРЕДУПРЕДИ че има нередност.КАТ не трябва да търсят само на кого да одерат кожата ами да полагат превантивни мерки за предотвратяване на ПТП .Не говоря за конкретния случай - обсъждам чисто практически точно за да бъде полезна темата.И най вече не се заяждам с никого от колегите.
Изказвания от рода "Аз кво съм крив че не може да си я смени" са смешни.И аз не съм виновен че на някой му писали акт щото - нямъл книжка,спрял неправилно,карал с превишена скорост,забравил си ГО,не минал преглед ама не пиша из темите на хората глупости