Приятелю по-голяма глупост не бях чел

Не искам сега насила да ти набивам вяра в конспиративни теории,но се замисли какво казваш:
1.Тия дето карат бързо,карат наистина бързо с към 200 и повече.Второ сметни примерно средно луксозен gl500 5.5 колко бензин харчи при 200км/ч и дали биха били проблем 50лв на собственика като го спрат.
2.от камерите имат да ги отървават?да бе казва се на уста тия и тия номера като ги видите не пишете нищо.какво имат да им отърват?
3.и да снимат на 160,а не 150 тоя като мине с 200 пак са го снимали.
4.тука може би няма да изгори някой като мен със стар голф с едно и нещо двигател,който си пробва настройката на газовата,макар че от както съм я взел колата не съм я пробвал с повече от 150 по километраж,което реално е дори под 140реални км/ч,и то не пробвал ами просто съм бързал и затова съм карал така по магистралата.
5.разхода на гориво няма общо със 140км/ч?карай един път със 130 и още един път със 140 примерно софия -пловдив...да не дойде почти литър разлика?колко коли минават на ден?по 2лв колко стана..само за ден..и то в джобовете на дребен кръг хора

това ,което muns61 казва е така напълно,въпроса е че тука дискутираме безопасността на нещата,а не финансовото измерение на горивото.