bugster написа:Търсачката го разкри кой е
Какво разкри, той не е на същия човек
bugster написа:Търсачката го разкри кой е
Varbona написа:bugster написа:Търсачката го разкри кой е
Какво разкри, той не е на същия човек
Направо неочаквах такава изцепка! Сигурно неговата Астра е много изгнила отдоло и го е страх да не остане в снега! Направо не се съобразих! 
една мадама излиза с някаква малка нова кола- оранжев металик и аз и приятелката ми =>
и оназ мадама май изобщо не разбра какво е направила... пък си мислех, ако се бях спуснал 20сек по-рано и как обичам там да си засилвам... какво ли щеше да стане 
На 25,декември около 18 часа /тъмно/ карах бавничко - към 30км/ч по " Цар Освободител" В Младост /Варна/ посока центъра. От дясно има няколко пресечки за излизане от квартала. Приближавайки пореднана пресечка, видях едно "еднооко" АУДИ излезе, без да спре на стопа, макар, че бях съвсем близко. Рязко намалих и с клаксона му казах кво мисля за родата му. Обаче в следващия момент -
- скочих с двата крака на контрата - тоя идиот влачеше на късо въже едно РЕНО без светлини, което не можа да вземе добре десния завой след "влекача" си, заби се в насрещното/ добре,че светофара беше забавил колите насреща/ и нямаше кола в това платно.След няколко лупинга по цялата ширина на улицата, успяха да уцелят платното.... Абе имах късмет,че не го качих на "рогата" и че някой не ми се качи на врата.
Направо в някой моменти колкото и да правиш компромиси, винаги се явява друг тирикат, да се прави на по-умен my heart iS iCe написа:Не знам, просто напоследък всеки прави каквото си иска! Днес имах малко повече работа в града, и все се натъквам на хора паркирали колите си на сред улицата и направо запушили движението, и вече от нерви, натискам яко клаксона да се сетят че така не се преви! Когато няма къде да паркираш това не е решение, да те чакат другите, защото нямало къде да сложи колата!Направо в някой моменти колкото и да правиш компромиси, винаги се явява друг тирикат, да се прави на по-умен
agent_kowalski написа:Същата простотия е и с тролеите на орлов мост като човек идва от плиска,изкачат от спирката без да се объразяват идва ли някой отгоре или не....
и не само мога да пиша до утре...
maxpayne написа:Правят поразии наистина, ама никак не им е лесно и на тях - всеки ги засича, почти никой не ги пуска, пък в крайна сметка возят хора, не тикви.
.maxpayne написа:agent_kowalski написа:Същата простотия е и с тролеите на орлов мост като човек идва от плиска,изкачат от спирката без да се объразяват идва ли някой отгоре или не....
и не само мога да пиша до утре...
Нали знаеш, че те са с предимство, когато излизат от спирка?![]()
Отделно, че до самата спирка все е бус лента
Правят поразии наистина, ама никак не им е лесно и на тях - всеки ги засича, почти никой не ги пуска, пък в крайна сметка возят хора, не тикви.
Отделно нямам нерви да чакам по два светофара заради тия идиоти
Ето и пример-
Доста често е обратния случей,на късно жълто минава през кръстовището пак със същата скорост...а познай кво мисля за майка му,ако съм във въпросното кръстовище и чакам за ляв завой.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта