! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот Varbona » Пет 23 дек 2011 18:23

bugster написа:Търсачката го разкри кой е :не:

Какво разкри, той не е на същия човек

Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bugster » Пет 23 дек 2011 18:48

Varbona написа:
bugster написа:Търсачката го разкри кой е :не:

Какво разкри, той не е на същия човек

search.php?keywords=5757&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=topics&st=0&ch=300&t=0&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5

Ако има нещо различно от това да си пише.
Това което видях беше грозно и във вреда на клуба.
Видях стикер и номер и XXXXX изпълнение.
Кой как иска да се засяга и обижда.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 23 дек 2011 19:06

Поредният "Таксиджия" нечовешки голям ПИЧ! Неговото платно имаше сняг, не беше отъпкано от колите, но си беше свободно за преминаване, и реши да дойде в моето и да ме освирква и осветява да съм се бил мръднал, да се върна обратно, при положение че съм насредата на улицата! Направо му казах да минава през мен, щом през снега неможе да минава mhihi Направо неочаквах такава изцепка! Сигурно неговата Астра е много изгнила отдоло и го е страх да не остане в снега! Направо не се съобразих! :063:

Потребителски аватар
vnkostadinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vnkostadinov » Съб 24 дек 2011 2:22

Аз пък онзи ден тръгвам да се пребирам от мол-сердика/бях спрял на последния етаж.... P2 май беше/... и там нали се спускаме по едни еднопосочни спирали надолу, но 2м преди да влезна в "уличката"- нещо ми присветна. викам.. ко става и по едно време maikomila една мадама излиза с някаква малка нова кола- оранжев металик и аз и приятелката ми => :063: :063: :063: и оназ мадама май изобщо не разбра какво е направила... пък си мислех, ако се бях спуснал 20сек по-рано и как обичам там да си засилвам... какво ли щеше да стане :012:

Потребителски аватар
slimmer
Автомобил: VW Bora
Двигател: TDI-AJM 2002

Мнениеот slimmer » Чет 29 дек 2011 13:37

Понеделник следобяд, магистрала Хемус на дългите прави точно преди София. Карам леко - 110 максимално, понеже возя бременна жена. Реших да изпреваря колона от няколко автомобила с около 120. Следва малко празно място, един сребрист ВРачански хюндай, каращ с достатъчно по-малка от моята скорост, че да реша да не се прибирам и да изпреваря и него, и един ТИР, който си се движеше с около 100. Зад мен имаше още една кола. Продължавам си аз със същата скорост. Хюндаят вече ми беше в най-дясната част на предното стъкло и в този момент без никакво предупреждение идиотът тръгна леко да отива наляво все едно ще изпреварва. И наистина продължи в тази посока, добре че набих максимално леко спирачки, за да не стресирам приятелката си и в същото време натиснах клаксона. След 5 секунди (при нормални реакции и след 1 секунда човек би се прибрал...) свирене онзи се сети, че ме е засякъл и тръгна да се прибира и какво да видя - говори по GSM!!!
Нормалното нещо, което винаги правя ако съм на негово място, е да изчакам. Ако беше дал мигач по-рано бих го изчакал и аз, но при условие, че предницата ми е на метър-два от него...

Та уважаеми колеги - когато ви звънне GSM-ът, спрете, наговорете се едно хубаво и си продължете по живо по здраво - не застрашавайте околните!

bayspiro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bayspiro » Чет 29 дек 2011 16:33

По коледа стават чудеса.. от идиотизъм scare На 25,декември около 18 часа /тъмно/ карах бавничко - към 30км/ч по " Цар Освободител" В Младост /Варна/ посока центъра. От дясно има няколко пресечки за излизане от квартала. Приближавайки пореднана пресечка, видях едно "еднооко" АУДИ излезе, без да спре на стопа, макар, че бях съвсем близко. Рязко намалих и с клаксона му казах кво мисля за родата му. Обаче в следващия момент - :horror: :horror: - скочих с двата крака на контрата - тоя идиот влачеше на късо въже едно РЕНО без светлини, което не можа да вземе добре десния завой след "влекача" си, заби се в насрещното/ добре,че светофара беше забавил колите насреща/ и нямаше кола в това платно.След няколко лупинга по цялата ширина на улицата, успяха да уцелят платното.... Абе имах късмет,че не го качих на "рогата" и че някой не ми се качи на врата.

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Чет 29 дек 2011 17:16

Кат няма ли да почнат да глобяват шофьорите на градския транспорт?Писна ми вече тия кретени излитат от спирките в най-лява лента без да се съобразяват какво става,това в младост 1 на метрото.Спирката е точно след кръстовище и тия кретени изкачат с пълна газ от спирката наляво към кфс.Човек като идва от кръстовището,особенно на десен завой тъкмо навлиза в кръстовището и пред него рейс и спирачки.
Другото е че говорят прекалено много по тия телефони.Днес в студентски град идвам от към зимния и ще завивам наляво (пътя е с предимство точно така) и отдясно идва 102 и пича си говори по телефона дори не погледна какво става на кръстовището и щеше да ме отнесе...
Същата простотия е и с тролеите на орлов мост като човек идва от плиска,изкачат от спирката без да се объразяват идва ли някой отгоре или не....
и не само мога да пиша до утре...

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 29 дек 2011 17:23

Не знам, просто напоследък всеки прави каквото си иска! Днес имах малко повече работа в града, и все се натъквам на хора паркирали колите си на сред улицата и направо запушили движението, и вече от нерви, натискам яко клаксона да се сетят че така не се преви! Когато няма къде да паркираш това не е решение, да те чакат другите, защото нямало къде да сложи колата! :banghead: Направо в някой моменти колкото и да правиш компромиси, винаги се явява друг тирикат, да се прави на по-умен :x

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Чет 29 дек 2011 18:38

my heart iS iCe написа:Не знам, просто напоследък всеки прави каквото си иска! Днес имах малко повече работа в града, и все се натъквам на хора паркирали колите си на сред улицата и направо запушили движението, и вече от нерви, натискам яко клаксона да се сетят че така не се преви! Когато няма къде да паркираш това не е решение, да те чакат другите, защото нямало къде да сложи колата! :banghead: Направо в някой моменти колкото и да правиш компромиси, винаги се явява друг тирикат, да се прави на по-умен :x

Особено големи тарикати са тези със джиповете туареци, кайени, Q6/7, x5/6, итн както и с лъскавите лимузини било то бмв, мерцедес, фолксваген итн, това са безсмъртни души за тях законите в държавата не важат както и физичните закони, за тях има закон на джунглата 'дивото зове', пазете се, тези безсмъртни души също като батман и капитан планета, прелитат ниско, внезапно излитат, изкачат от нищото, спират времето/движението внезапно итн!!!!!

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Пет 30 дек 2011 1:00

agent_kowalski написа:Същата простотия е и с тролеите на орлов мост като човек идва от плиска,изкачат от спирката без да се объразяват идва ли някой отгоре или не....

Нали знаеш, че те са с предимство, когато излизат от спирка? mhihi
Отделно, че до самата спирка все е бус лента
Правят поразии наистина, ама никак не им е лесно и на тях - всеки ги засича, почти никой не ги пуска, пък в крайна сметка возят хора, не тикви.

Потребителски аватар
ak_47
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ak_47 » Пет 30 дек 2011 9:01

maxpayne написа:Правят поразии наистина, ама никак не им е лесно и на тях - всеки ги засича, почти никой не ги пуска, пък в крайна сметка возят хора, не тикви.

Аз редовно бивам освиркван, понеже когато мога, спирам и им правя път като потеглят от спирките ... може би щот не съм със Софийска регистрация ...

Потребителски аватар
kofata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kofata » Пет 30 дек 2011 9:13

Мдаааа, вчера един "колега" с шаран СО 4452 на бул.Сливница. Спирам аз на пешеходен светофар (първа кола в лява лента) и след малко, въпросният индивид мина с поне 40 на червено естествено и в насрещното, като слалом размина колегата отсреща. Явно много бързаше и на следващият светофар вече чакаше да светне зелено :applause: .

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Пет 30 дек 2011 9:23

@maxpayne
не е казано че са с предимство.Поне като взимах книжка преди години пишеше,че водача е длъжен там при възможност да подмогоне потеглянето им.При възможност.
Тази възможност не ми с вписва,тролей да изкача от спирката изведнъж и доста рязко(не е да пълзи и ти да го видиш че тръгва и да имаш едно на ум) и ти се движиш вече почти до него с 60 да речем,ако в ляво е свободно местиш се веднага,ако не почват да миришат гумите... не е нормално
На метрото в младост 1 същото,автобусите изкачат от спирката веднага в най-ляво,а ти като идваш от кръстовището нямаш видимост там какво става и вече като си в завоя виждаш задница на рейс и спирачки,а тоя зад тебе ако пише смс в тоя момент ,после губиш 2-3 дни да си оправяш бронята.Като потеглят така от спирката да изчакат светофара да е пуснал тия за направо,които виждат рейса от далече и имат време за реакция,ама айде де...
Спирката не е бус лента.ПРеди спирката бус лентата свършва има си маркировка.Иначе по тази логика с колата нямаш право да спреш на спирка за секунда да качиш или оставиш някой.
Вчера в студентски град ,спрях на една спирка след това да го питам човека сега какво прави.Нали случва се на всеки да се разсея и да сгреши спор няма,просто да го попитам.Случката е следната.Идвам от зимния дворец нагоре и там кръстовището пътя с предимство ,по който се движа продължава наляво.Автобус 102 идва отдясно от Симеоновско и е без предимство.Пича си говори по телефона и вообще не си завъртя главата към кръстовището.Та го питам какво стана и ми казва "много не ти се вижда мигача".Между другото колата ми беше мръсна,което е моя грешка,но много не се вижда значи че все пак го е видял.Питам видя ли го,не.Викам добре дори да не завивам наляво,и на право да съм все съм аз с предимство и щеше да ме отнесеш.Ааа не било така.Виакам добре и по телефона трябва ли да се приказва,30 човека возиш в момента поне,ще се изтрескаме на кръстовището,някой ще падне вътре ще си строши главата.Седи и гледа като пор и мълчи...
Преди време пак така един автобус щеше да ме отнесе в квартала,аз съм дясно стоящ и тоя нема гледане нема нищо,отидох до спирката питах го,седи и ме гледа и вика "кво е станало?" викам ако не бях спрял щехме да пиешеме тука цял ден "ааа е*и си майката".За маршрутки и таксита съвсем не ми се говори там каква е идиотщина...

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Пет 30 дек 2011 9:54

maxpayne написа:
agent_kowalski написа:Същата простотия е и с тролеите на орлов мост като човек идва от плиска,изкачат от спирката без да се объразяват идва ли някой отгоре или не....

Нали знаеш, че те са с предимство, когато излизат от спирка? mhihi
Отделно, че до самата спирка все е бус лента
Правят поразии наистина, ама никак не им е лесно и на тях - всеки ги засича, почти никой не ги пуска, пък в крайна сметка возят хора, не тикви.

Колега,пусках ги рейсовете,ама то като ги пусна и се влачат пред мен с 20 км/ч.,разбира се защото шофЕра си лафи по телефона :banghead: Отделно нямам нерви да чакам по два светофара заради тия идиоти death Ето и пример-
рейса е на 150-200 м.до светофара(който светва зелено-20 сек.) и се тътри с 15 км-20 км/ч. и познай хваща го светофара :banghead: Доста често е обратния случей,на късно жълто минава през кръстовището пак със същата скорост...а познай кво мисля за майка му,ако съм във въпросното кръстовище и чакам за ляв завой. :beat_butt2
И трето рейс да ЗАСЕЧЕ някой-НИКОГА,а когато се стигне до такава ситуация,редовното оправдание на шофера е-"Е,нали ти пуснах МИГАЧ,кво искаш повече..." death :banghead:

Отделно тия раздрънкани маршрутки си играят на състезание,за да може някой да продаде 5 билетчета повече... facepalm

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Пет 30 дек 2011 10:01

Аз толкова не им се ядосвам като се тътрят,първо возят хора,които се търкалят вътре ,нито са вързани нито нищо.Това хубаво.А имат и график,който си знаят как им е,някъде няма къде да ги хване трафик,другаде се бавят те си знаят.Че принципно е тъпо е така,но гледам да разсъждавам като тях.Винаги когато мога да пусна някой го пускам.Примерно аз се включвам в някакъв път и още не съм набрал и някой чака също изчаквам го,защото примерно отзад идват 30 коли и човека трябва да чака много,а аз ще се забавя с 5 секунди.
Въпроса е че не може да ти изкача от спирката ти се движиш и почти си стигнал до него,ако не е свободно да скочиш веднага и ти в ляво става кофти(това на орлов мост в София).

Върни се в “Пътеводител”