ами ако онзи беше продължил да ти стои на бронята, докога щеше да ускоряваш, до макса на колата ли?
Разбирам да изпреварваш колона и отсреща да идва кола, да даваш цялата газ-айде..., ама в този случай, че имало някой зад теб не го приемам. Аз поне имам доблестта да си ги казвам нещата така както ги мисля и така както ги виждам, без да ги прикривам в някакви благородни каузи- " вдигнах 170 щото отзад ми спят децата и да ги предпазя от някакъв идиот дето кара зад мен" ми звучи лицемерно и неособено сериозно.
Да ги оставим тия случки, не виждам с какво точно са свързани по темата, отделно че тя е изчерпана, както и аз. Всеки си има мнение, и аргументи за което. Не съм тръгнл да налагам моето, макар че не съм съгласен с почти всичко писано по темата, но пък и много хора не са съгласни с моето. Нормално.
Към агента: това с пресвяткането- това, което си написал е много комплексарско и тесногръдо. Но ако хората бяха еднакви... щеше да е скучно

и другото с парите- ако всеки можеше ей така да извади пари за кола,(ей тия коли, дето ти пресвяткат обаче, коли за десетки и стотици хиляди левове) то никой нямаше да кара таралясници. Може и на лично, но ще съм ти много благодарен, ако ме светнеш как точно става тая работа- с намирането на кола и пари от някъде
от мен: весели празници