Няма как да не се бръкнеш да поправяш,още повече,че не е пипано по нея нищо до сега едва ли не
Това е чиста случайност да ти се струпат толкова проблеми.Но си важи и закона за всеобщата гадост,че едно тръгне ли .. по него още куп неща

vladaeca написа:stefan4o написа:vladaeca написа:Колега не съм от къръците.![]()
Предишния собственик не беше пипал нищо по нея и като я взех единственото трябваше да се пълни климатика.
Да, верно не си карък. А защо предпочете да купиш кола, по която нищо не е пипано? "Нищо не съм барал по нея, страхотна кола, вземай няма да сбъркаш" - заради нещо такова ли
И този път не позна![]()
Човекът ми е роднина, адвокат, има многоо пари и направо ми я подари.
В годините съм я проследявал, возел съм се в нея дори съм я карал.
Не ме е убеждавал, да я купя. Аз настоявах, щеше да я продава за повече пари.
Ама никакви проблеми не му създаваше. Беше много доволен и я продаде защото не му беше удобно да ходи на срещи с клиентите си. Ето това е историята. Надявам се да ти се изясни картинката.
Е хайде стига празни приказки.
Хайде честито ти, влагай докато имаш пари, после пускай на части да намажат колегите от форума от твоето нещастие
Подарък или не, всяко нещо си иска своята поддръжка. 
Казвам ти сериозно, ако ти кажа аз колко пари съм дал по моята кола, макър да не е пасат, ще кажеш че се базикам, ако я покарам още някой година, живи и здрави, ще и надвиша цената на която я купих! Така че не се притеснявай, не си само ти този който влага, и ДА колата е ДУПКА ЗА ПАРИ (MoneyPit) 
Zlatina написа:само ще вметна,че точно този двигател АБС е нещо нелагодарен.За да се подкрепя първо вижте колко такива проблемни има във форума.Второ лично моя АБС счупи бутало и ми казаха че имало шупла заводско...
keymaker написа:ти вече си оправил всичко ,на финала си,сега е наред возенето.

/, вътрешно каре 100лв, маншон за вътрешно каре-20лв. и останалите неща са ремъци, ролки антифриз, масла.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 77 госта