Поздрави и весели празници

Rakarov написа:Това е като колективния спорт братковци...няма един виновен, ами всички сме си виновни !!! Това е друга и болна тема каква държава сме, с какъв манталитет и т.н. От тази тема просто се иска да се замислим малко ! Може на абсолютно всеки един човек да се случи, всички даваме газ и правим "простотии" по един или друг начин но наистина трябва да се замислим малко... !Самия аз вече не тръгвам без колан и всеки път когато ми пуснат палка си спирам и всичко е ок и няма проблеми. Идеята ми е, че все от някаде трябва да почнем !
Поздрави и весели празници
...Оказва се, че беемвето е управлявано от 22-годишния А.Й. от Стралджа, който е неправоспособен водач, с отнета шофьорска книжка след употреба на алкохол. При катастрофата на място са загинали водачите на двата автомобила, а в ямболската болница са откарани съпругата на Х.П. - 46-годишната Р.П., и дъщеря му - 23-годишната Д.П.Майката е с диагноза "фрактура на ръката и комоцио" и е оставена за лечение, без опасност за живота.
Дъщеря й обаче е починала от нараняванията в болницата...
johny_x3m написа: ... Идвайки от ул.Битоля посока ул. Пирин правя обратен завой на светофара. Изчаквам всички насрещни коли (светофара е без секция за наляво и обратен завой), светва жълто...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: dentun, pietrokaja и 28 госта