Всяко второ мнение ти е за "писане" на софтуер!

avatar55 написа:Мойта харчи 6,9 градско и 4,8 извънградско ! Така че съсигурност имаш проблем!
) Когато се вкарват в Бг,този процент умишлено се занижавал,за да действително да обичаме повече автомобилите си
Айде да видим при 160-70+ км/ч.Щом върви,ще гори!Темата е много разтеглива и според мен не е коректно да се дават изказвания от рода на "градско" и "извънградско" предвид,че трябва да се вземат куп други условия...
Не искам да влизам в полемика с никой и да оспамване темата и да пишем 1231231 страници аджеба за тия пусти "5/100".
Няма сервизен режим,няма забиване...Но пък колегата твърди обратното,не знам 
Скоро ще правя нови логове да видим какво ще кажете... аз си мисля че разхода на този мотор с нормално каране зимно време както е сега трябва да е в порядъка около 7,5-8! Давайте предложения какво друго може да е

Figo написа:Актуатора мърда не повече от 5-6 мм,когато го свалихме на ръка трудно се мърдаше и се виждаше как има леко ръждичка на самото лостче което излиза от него.Раздвижих го нооо...пак си мърда малко....

Ludiq написа:Не мърда защото геометрията е зациклила.И да го смениш пак няма да мърда.

Figo написа:На служебната количка пробвах да мръдна актуатора на ръка и да ви кажа нищо общо с моя! Онзи мърда от ограничител до ограничител около 12мм както казахте и се мърда с лекота.. това означава че моя е бомбок и ще предстои смяна

Sashko_Trg написа:И аз нали ходих да сменям актуатор при Иво, а бе викам тая кола не върви мааму стара какво става тука, отивам при Иво и вади актуатора и той тракаше така и хубаво че извади някакъв от някъде смени го, малко реголиране и малко сач и всичко си дойде на мястото

Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 84 госта