red.devilll сега съвсем аргументирано ще ти обясня какво искам да кажа

Това което ми написа и ти си напълно прав и съм съгласен с теб,но първо да изясня някои неща.Наистина мисля да си карам голфа (голф2) още време,първо защото съм го стегнал ,тоест вложил съм пари,които няма кой да ми даде.Като тенекии е наред,като двигател,като ходова.Е боята има забележки ама то не може на тези години.Върши ми работа и смятам да го карам още неопределен период от време.Колкото толкова.Другата причина да го направя е защото ме кефят старите машини.Повече такива машини няма да има.Ако искам кола с шукарии изкарвам пари и си купувам.Ама читава стара кола няма.Това е.Кефи ме да прав си,мога да си позволя и "нова" 10 годишна кола ,но не виждам смисъл и тука точно ще ти говоря за цитираната от теб ибиза,която е с 10-12 години по-нова от голфа и 4-5 пъти по-скъпа.Какво предлага тя.Масово се предлага с умрял двигател 1.4 60 коня пълна ижекция с всичките му шукарии.Да ми се направи кола 2002ра с 60 коня извинявай.Няма такова нещо.Да наистина икономична е,но и голфа с карбуратор може да гори 5.5 извънградско ,ибизата гори 5 ...еми хубаво.Та тромав бензинов двигател,чийто оборотомер червеното е на 5200 оборота

wtf? Само да вметна сравнявам с най-масовия голф2 с 1.6 двигател какъвто имам и аз.Та продължавам.Звука на това нещо е като на задавен трактор.Всичко по таблото се лющи и се трошат копчета и дръжки на поразия.Лака на това нещо пада повече от на 12 години пос-тария голф.Возията е уникално дървена..уникално.Седалките са уникално ръмбави и малки.Отзад човек по-висок от 185 не може да пътува.В голфа хора 195 пътуват спокойно.И какво ми предлага ибизата...а да климатик..добре на 60 коня ще карам с климатик.Имам хидравлика..това добре на голфа нямам.Ммм абс имам това добре нали,аз лично предпочитам коли без абс,но все пак си е предимство не отричам.И в крайна сметка какво получавам нищо..а да ако искам газ трябва да се бъркам за ГИ заради пластасовите колектори.ГИ за кола 60 коня?

В смисъл тя си умряла на бензин още все тая с какво ще се кара,ама като гърми и става весело.Не е да кажеш нещо дето да те е яд да го спънеш с обикновенна газова да му умре вървежа като то си го няма.И какво имам до тук..еми нищо.Кажи ми пак да си купя по-нова кола и да си махна стария голф..Същото е с фабиа и с поло положението.Мога да ти обясня защо си заслужава примерно клио същите години също 1.4 защото имах частта да карам такова едното три месеца през миналата година и мога да сравня