agent_kowalski написа:...Това което казах и правя е следното.Когато се движа с нормална скорост изпреварвайки на магистрала и някой ми се лепне така че да не му виждам фаровете,което си е близко само леко подпирам спирачките с ЛЕВИЯ крак за да светят стоповете и кретена да пусне малко дистанция.С другия крак съм на газта,която в такъв случай винаги е до пода за да не бавя движението доколкото ми позволява колата.Когато кретена е прекалено нагъл и наблюдавам неприлични жестове в оглеалата изравнявам скоростта с този,който изпреварвам и карам така примрно 4-5 километра докато на мен ми писне или кретена излети през аварийната лента.Същото се отнася и за цариградско и околовръстното в софия.Поради ред съображения винаги карам в лява лента със скорост между 90 и 100,която е превишена в случея.И изобщо не ме интересува кой ми свети и кой какво иска.който иска да му правят път да стане шофьор на линейка.
след този пост, да ми говориш за етично и толерантно каране е ...

"Случайно" се сещам за един виц:
Бар, на бара стояла красива дама.
Мъж се приближил до нея и я попитал:
- Срещу 1000лв навита ли си да спиш с мен?
Дамата малко се смутила, но без много да се замисля отговорила:-ДА
Мъжа обаче пак попитал:
- А с/у 500лв?
Дамата, в пълно недоумене, след кратък размисъл се съгласила пак. Но нашия човек продължил:
-А с/у 50лв??? При което "дамата"(в кавички, щото дамата е чиста курва, не дама) ме разкрещяла:
-Простак... каква си мислиш че съм...?!!!
- Каква си, ми е пределно ясно, просто уточнявам цената.
Така че агенте, си ми пределно ясен, ами спри да пишеш глупости и да лицемерничиш, щото ми писна. Писнало ми е от заспали и от такива тарикати и комплексари по пътищата кат тебе. Като карам бързо, просто си карам бързо, като карам бавно не преча на тия дето си карат бързо и си стоя там дето ми е мястото като бавнодвижещ се. И в двата случая се предвижвам м/у две точки. Не се засягам, не го приемам лично не се и комплексирам ако ще да ме минават като спрял, или че покрай мен се движат коли дето са и над 100пъти по-скъпи от моята.