Проблем с фарове на голф4
- 4efo73
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с фарове на голф4
Здравейте колеги!Значи накратко проблема ми е такъв,купих си наскоро фарове с халоген в тях купих и ключ с опция за халогени, та на въпроса имам ли инсталация до фара за халогените ?Защото като свързах всичко не светнаха.Благодаря на всички предварително за отговорите !Като изчетох всички подобни теми във форума не ми стана мн ясно дали трябва да се прекарва такава инсталация или си я има заводски поставена
- DiMiTaR_k
- Автомобил: VW Golf MK5
- Двигател: R32 DSG
Re: Проблем с фарове на голф4
Не на всички има прекарана инсталация.По-вероятно е да нямаш прекарана инсталация щом не светват.Провери дали имаш крушки в халогена и виж на буксата за фаровете дали от всички отвори излизат кабели.Ако имаш кабели значи имаш инсталация.При мен имаше една свободна дупка, която беше за кабел за халогените.Поразгледай и пиши пак.
- 4efo73
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси колега ще погледна как стоят нещата и ще пиша.а крушки сложих ама стари но не ми се вярва и двете да са изгорели.
- 4efo73
- Автомобил:
- Двигател:
Значи така ето какво направих да сега проверих буксите има кабели,смених крушките с нови не светват.Ключа като го издърпам светва в зелено предполагам бачка.Немога да си отговоря откъде идва проблема ?????
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
колега дори и да има някаква инсталация тя не е пълна няма да има реле 100% както и бушон а инсталацията ще стига до някоя букса в купето,ако решиш нещо пиши ми на лично ще ти помогна да я свържем
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Аз пък се питам има ли файда от тея халугени ? Фаровете които купи каква марка са и нови ли ги купи или 2-ра ръка и за колко пари най-важното ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- От халогените има голяма файда
- нямаш инсталация за халогени. Трябва да се пуска нова
- нямаш инсталация за халогени. Трябва да се пуска нова
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”