Питане Централно PASSAT B5.5 -Питане за комфорт модул
- perfekt
- Автомобил:
- Двигател:
Питане Централно PASSAT B5.5 -Питане за комфорт модул
Привет колеги.Интересува ме някой знае ли на PASSAT B5.5 2003г.кои проводници са за отключване и заключване с комфорт?Като заключа ръчно с ключа и го задаржа 10сек. вдига всичките стъкла.Като отключа ръчно и задържа 10сек. сваля всичките стъкла.Къде да свържа двата кабела за отключване и заключване ,така че като заключа с алармата "VALCOR 36" да ми се вдигат и стъклата ,а през лятото като отключвам от допълнителен канал да ми се свалят?Първото е полезно ако някой от пасажерите е забравил да си вдигне прозореца преди да слезе.Второто ще е полезно ако сте оставили колата на слънце (Отвън 38-градуса вътре в колата 70-градуса),като се приближите към нея и я освободите от аларма с помоща на допълнителен канал (активира се само по преценка на потребителя)да свалите прозорците .Топлият въздух от купето ще се смеси с този на околната среда и така да се балансират .Климатроника тогава ще охлади по-бързо купето.Благодаря предварително
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане Централно PASSAT B5.5 -Питане за комфорт модул
Нека някой по запознат да каже но не става ли с активиране(от джъмпера ако има)на дълго заключване.
- perfekt
- Автомобил:
- Двигател:
На алармата знам как се активира дълго заключване с комфорт.Интересува ме на кои проводници(къде се намират) от автомобила се присъединява алармата.lock и unlock с комфорт
- koceto_pz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
perfekt написа:На алармата знам как се активира дълго заключване с комфорт.Интересува ме на кои проводници(къде се намират) от автомобила се присъединява алармата.lock и unlock с комфорт
Сваляш шофьорската кора,снопа от мотора на ел стъклото който отива към бравата...понеже не се сещам в момента за цветовете,взимаш пробна лампа на 12 волта,закачаш и единия край на маса,а с самата лампа боцкаш кабелите един по един,няма опастност да направиш беля

- perfekt
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега,имаш
при първа среща