Питане Централно PASSAT B5.5 -Питане за комфорт модул

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
perfekt
Автомобил:
Двигател:

Питане Централно PASSAT B5.5 -Питане за комфорт модул

Мнениеот perfekt » Чет 29 дек 2011 22:36

Привет колеги.Интересува ме някой знае ли на PASSAT B5.5 2003г.кои проводници са за отключване и заключване с комфорт?Като заключа ръчно с ключа и го задаржа 10сек. вдига всичките стъкла.Като отключа ръчно и задържа 10сек. сваля всичките стъкла.Къде да свържа двата кабела за отключване и заключване ,така че като заключа с алармата "VALCOR 36" да ми се вдигат и стъклата ,а през лятото като отключвам от допълнителен канал да ми се свалят?Първото е полезно ако някой от пасажерите е забравил да си вдигне прозореца преди да слезе.Второто ще е полезно ако сте оставили колата на слънце (Отвън 38-градуса вътре в колата 70-градуса),като се приближите към нея и я освободите от аларма с помоща на допълнителен канал (активира се само по преценка на потребителя)да свалите прозорците .Топлият въздух от купето ще се смеси с този на околната среда и така да се балансират .Климатроника тогава ще охлади по-бързо купето.Благодаря предварително

Потребителски аватар
van4ooo
Автомобил:
Двигател:

Re: Питане Централно PASSAT B5.5 -Питане за комфорт модул

Мнениеот van4ooo » Пет 30 дек 2011 18:37

Нека някой по запознат да каже но не става ли с активиране(от джъмпера ако има)на дълго заключване.

Потребителски аватар
perfekt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот perfekt » Чет 05 яну 2012 18:52

На алармата знам как се активира дълго заключване с комфорт.Интересува ме на кои проводници(къде се намират) от автомобила се присъединява алармата.lock и unlock с комфорт

Потребителски аватар
koceto_pz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koceto_pz » Пет 06 яну 2012 20:41

perfekt написа:На алармата знам как се активира дълго заключване с комфорт.Интересува ме на кои проводници(къде се намират) от автомобила се присъединява алармата.lock и unlock с комфорт

Сваляш шофьорската кора,снопа от мотора на ел стъклото който отива към бравата...понеже не се сещам в момента за цветовете,взимаш пробна лампа на 12 волта,закачаш и единия край на маса,а с самата лампа боцкаш кабелите един по един,няма опастност да направиш беля :).Те са общо 5-6 кабела .На един заключва и вдига стъклата,на друг отключва и сваля стъклата(като задържиш).

Потребителски аватар
perfekt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот perfekt » Съб 07 яну 2012 7:40

Благодаря колега,имаш :beer при първа среща

Върни се в “Passat”