stypkata написа:...
Да ти обяснявам защо трябва да се кара на 6-та на магистралата ли? Вашия пасат да не го караш на трета на магистралата?
Ами обясни ми.Моята кола си ускорява спокойно на 5та от 50 км/ч ,шеста нямам ,за това ми е леко странно къ така на турана шестата му почва от 140.
tisho_psg написа:Лятото на път за морето толкова много лед имаше,че този ти пост се изпълни със огромен смисъл![]()
Когато се кара по джанти също е лошо сцеплението,това също е основателна причина да се кара бавно.
Също трябва да караме бавно,защото може невидими извънземни да сипят маслинов зехтин на пътя и да се подхлъзнем или пък някой таласъм да ни развие болтовете на джантите в движение и пак да се пребием.
Така като помисля във вашия дух,най-добре да превключваме до 2-ра степен на скоростната кутия и да не развиваме над 25км/ч. То нали стана ясно,че не е нужно да редим всички скорости.
ааа,забравих-може да падне на предното стъкло скален орел получил инфаркт в полет и тогава ако караме бързо може да излезем от пътя и да пострадаме.
Колко причини забрави да изтъкнеш агенте,добре че съм аз да те подсещам
Много умно.Викаш Иншаллах ,така и така ще се умира някой ден ,що па да се пазим излишно ,така ли?Относно себе си си прав ,относно хората около теб-не